Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Σταμάτης Γονίδης "Ξένος σε ξένη γη ....δεν είναι επιλογή " ΞενιτιάΣταμάτης Γονίδης - Ξενιτιά Μουσική: Κυριάκος Παπαδόπουλος / Στίχοι: Μαίρη Περγάμαλη Directed by : Alex Konstantinidis (Σε ευχαριστούμε φίλε μου) © 2019 Walnut Entertainment Greece Ευχαριστούμε τους:Νίκος Μήτρογλου (Remvi Lounge Cafe Bar https://www.facebook.com/RemviGermany ),όπως την Ζαφειρία Μήτρογλου και τον Στέλιο Αγγελάκη.(Düsseldorf 20/4/2019)

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στη Γερμανία για τον Τζώρτζ ΦλόιντΔεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν προχθες σε περίπου 20 γερμανικές πόλεις ενάντια στο ρατσισμό και τις διακρίσεις. Σύμφωνα με στοιχεία των αστυνομικών αρχών οι μεγαλύτερες πραγματοποιήθηκαν στο Μόναχο με 25.000 άτομα, το Βερολίνο με 15.000 το Αμβούργο με 14.000 και τη Φρανκφούρτη με 8.000. Χιλιάδες συμμετείχαν και στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κολωνία και τη Στουτγάρδη.

Η Ελλάδα στις πέντε πρώτες χώρες με τα πιο καθαρά νερά

Η ποιότητα των υδάτων κολύμβησης στην Ευρώπη παραμένει υψηλή, σύμφωνα με μελέτη της περιβαλλοντικής υπηρεσίας της ΕΕ, με την Ελλάδα να βρίσκεται στις πέντε πρώτες χώρες με τα πιο καθαρά νερά.