Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Ιταλία: Η χώρα επιτρέπει από σήμερα την ελεύθερη μετακίνηση των πολιτώνΗ Ιταλία επιτρέπει και πάλι από σήμερα την ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών στην επικράτειά της. Οι αντιρρήσεις πολλών περιφερειών του Νότου (στις οποίες έχουν καταγραφεί λιγότερα κρούσματα κορονοϊού) τελικά κάμφθηκαν με την δυνατότητα καταγραφής των «εγχώριων τουριστών» και εργαζομένων που φθάνουν από τις βόρειες περιοχές της χώρας.

Αυστρία: Αστυνομικό Τμήμα γίνεται το....σπίτι του Χίτλερ !Σε αστυνομικό τμήμα θα μετατρέψει το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Χίτλερ η Αυστρία ώστε να διώξουν τους νεοναζί που συνεχίζουν να το επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Άνοιγμα συνόρων για τουρισμό στην Ελλάδα ζητούν Βρετανία και Ιταλία

Αερογέφυρες με την Ελλάδα αλλά και με χώρες με καλά επιδημιολογικά στοιχεία, θέλει να δημιουργήσει ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

Η Ρωσία προγραμματίζει μαζικό εμβολιασμό το ΦθινόπωροΟ μαζικός εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού στην Ρωσία θα ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2020, στην περίπτωση που οι κλινικές δοκιμές του εμβολίου είναι επιτυχείς, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Ντμίτρι Τσερνισένκο κατά την διάρκεια κυβερνητικής σύσκεψης.