Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Τέλος η 14ήμερη καραντίνα στη Βουλγαρία για πολίτες από ΕΕΟι αρχές της Βουλγαρίας τερματίζουν μεθαύριο Δευτέρα 1η Ιουνίου την υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών για τους ταξιδιώτες από τις περισσότερες χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξαιρουμένων όμως εκείνων όπου καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ξεσπάσματα της πανδημίας του κορωνοϊού, ανακοίνωσε η κυβέρνηση της βαλκανικής χώρας χθες Παρασκευή.

Ανοίγει από τις 15 Ιουνίου το αεροδρόμιο της ΓενεύηςΤο αεροδρόμιο της Γενεύης, της πόλης όπου βρίσκονται πολλοί διεθνείς οργανισμοί, ανάμεσά τους ο ΟΗΕ, ανακοίνωσε σήμερα ότι ανοίγει ξανά για πτήσεις από τις 15 Ιουνίου, τηρώντας το μέτρο της κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Για ανθρωποκτονία εξ' αμελείας κατηγορείται ο αστυνομικός για τον θάνατο του ΦλόιντΓια ανθρωποκτονία από αμέλεια διώκεται ο πρώην αστυνομικός που συνελήφθη την Παρασκευή κατηγορούμενος για τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεάπολη, ανακοίνωσε ο εισαγγελέας της κομητείας Χένεπιν.
Ο

Οι 29 χώρες για τις οποίες η Ελλάδα ανοίγει τα σύνορα στις 15 ΙουνίουΑνακοινώνεται η λίστα με τις χώρες, που από τις 15 Ιουνίου, «ανοίγουν τα σύνορα» για τους τουρίστες , με αεροπορικές πτήσεις προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη.