Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Κορωνοϊός: Νέο Τέστ κοστίζει 1 ευρώ και βγάζει αποτέλεσμα σε 10 λεπτάΠαρόλο που δεν υπάρχει ένα και μόνο διαγνωστικό εργαλείο για τον κορωνοϊό, κάποιου είδους ενιαία συσκευή για όλο τον κόσμο, τα περισσότερα από τα υπάρχοντα τεστ κοστίζουν δεκάδες ή εκατοντάδες ευρώ. Και η δυνατότητα έκδοσης αποτελεσμάτων προϋποθέτει επεξεργασία η οποία διαρκεί μερικά 24ωρα τουλάχιστον.

ΗΠΑ: Οικογένεια βρήκε σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια στη μέση του δρόμουΜια μεγάλη βόλτα με το αυτοκίνητο θέλησε να κάνει μια οικογένεια από την Βιρτζίνια των ΗΠΑ, για να ξεφύγει λίγο από την κλεισούρα λόγω κορωνοϊού, όταν βρήκαν περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια σε μετρητά στην μέση του δρόμου.

Δεύτερη στον κόσμο η Ελλάδα με 497 Γαλάζιες ΣημαίεςΜε 497 βραβευμένες ακτές, 14 μαρίνες και 6 τουριστικά σκάφη, η Ελλάδα κατέχει τη δεύτερη θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 47 χώρες σε παραλίες, μαρίνες και τουριστικά σκάφη με Γαλάζια Σημαία, σύμφωνα με την ανακοίνωση από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» στη χώρα μας. Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ισπανία με 590.