Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Ρομπότ σερβίρει μπίρες στην ΙσπανίαΟύτε το στόμα, ούτε η μύτη, ούτε τα χέρια εμπλέκονται, ο κίνδυνος μόλυνσης είναι μηδενικός: ο μπάρμαν της Gitana Loca, στη Σεβίλλη, είναι ‘ιδανικός’ για να σερβίρει μπίρες στους πελάτες στον καιρό της πανδημίας του κορονοϊού. Ακόμη κι αν δεν έχει καρδιά, γιατί είναι ρομπότ.

Ξεπέρασαν τις 300.000 τα κρούσματα στη ΡωσίαΤο φράγμα των 300.00 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ξεπέρασε η Ρωσία σήμερα, καταγράφοντας 8.764 νέες λοιμώξεις του νέου κορωνοϊού. Συνολικά, η χώρα έχει καταγράψει 308.705 κρούσματα, αν και σε καθημερινή βάση σημειώνεται μικρή μείωση συγκριτικά με τα τουλάχιστον 10.000 κρούσματα που καταγράφονταν από την 1η Μαΐου και για 10 περίπου μέρες.

Ελλάδα: Χωρίς τεστ και καραντίνα οι τουρίστες από το εξωτερικό

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, χωρίς τεστ και καραντίνα θα έρχονται στην Ελλάδα οι τουρίστες από το εξωτερικό.

Μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού για τα μέτρα στήριξης της οικονομίας, ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης ανέλυσε το σχέδιο για τον τουρισμό, «Restart Tourism».

Ελλάδα....Αυξήθηκαν οι κρατήσεις από τους Γερμανούς τουρίστες!Σημαντική αύξηση των κρατήσεων για την Ελλάδα, τις Βαλεαρίδες Νήσους και την Πορτογαλία καταγράφουν γερμανικές τουριστικές εταιρίες, οι οποίες συντονίζονται με τους τουριστικούς προορισμούς προκειμένου να προσφέρουν στους πελάτες τους ασφαλείς διακοπές.