Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Μακροχρόνια Μίσθωση Αυτοκινήτου Από 280€ το μήνα!

Πληρωμή ανά μήνα, χωρίς πιστωτική κάρτα, με βασική ασφάλιση!
Γνωρίστε και Εμπιστευτείτε την Grekostar και για μακροχρόνιες μισθώσεις.
Η Grekostar δραστηριοποιείται στο χώρο της μίσθωσης αυτοκινήτων από το 2014, με γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Διαθέτουμε αυτοκίνητα διαφόρων κατηγοριών, καινούργια αλλά και μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση.

Μουσείο κορωνοϊού στην ΒιέννηΠώς θα μάθουν οι επόμενες γενιές για την πανδημία του κορωνοϊού;

Το μουσείο της Βιέννης αποφάσισε να βάλει ένα λιθαράκι για αυτό το οικοδόμημα που ονομάζεται μνήμη, ετοιμάζοντας μια συλλογή για τα όσα ζει η ανθρωπότητα αυτή την περίοδο, ξεκινώντας από τα τέλη Μαρτίου

Στην Καβάλα έφτιαξαν «παγκάκι κορονοϊού»

Μετά την άρση των μέτρων όλοι πρέπει να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας προκειμένου να εμποδιστεί η μετάδοση και διασπορά του κορονοϊού.

Κινέζικο εμβόλιο δημιούργησε αντισώματα και προστάτευσε πλήρως από τον κορονοϊόΟι δοκιμές για τη δημιουργία εμβολίου κατά του κορονοϊού συνεχίζονται και μια νέα προσπάθεια Κινέζων επιστημόνων δημιουργεί νέες ελπίδες.

Γερμανία: Ξεπέρασε το φράγμα των 7.000 νεκρών από κορωνοϊόΆλλοι 123 ασθενείς υπέκυψαν στον COVID-19 το τελευταίο 24ωρο στη Γερμανία, όπου ο απολογισμός των νεκρών εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού έφθασε πλέον τους 7.119, δείχνουν τα δεδομένα που συγκεντρώνει και μεταφορτώνει καθημερινά στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το Robert Koch-Institut.

Στη Δανία εκτιμούν ότι η πανδημία μπορεί να εκλείψει εάν συνεχιστεί το τωρινό επίπεδο κλεισίματοςΗ επιδημία της Covid-19 στη Δανία αναμένεται βραχυπρόθεσμα να εξαφανιστεί λόγω των μέτρων καραντίνας, σύμφωνα με έκθεση της Αρχής Ελέγχου των Μολυσματικών Ασθενειών (SSI) που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, στην οποία, εντούτοις, διατυπώνονται φόβοι για ένα δεύτερο κύμα της νόσου.

Ανακοίνωση εκ μέρους της Πρόνοιας της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο

http://www.greekcommunity.org/#


Η Πρόνοια της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο χαίρει αγάπης και εκτίμησης τα τελευταία πέντε χρόνια από την παροικία και ανταποδίδει έμπρακτα τη στήριξη της στους ευάλωτους συνανθρώπους μας.