Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Ελβετία: Ζητείται ωρομίσθιος εκπαιδευτικός για το Ελληνικό Σχολείο ΒασιλείαςΓια το νέο σχολικό έτος (2020-21) αναζητούμε ωρομίσθιο εκπαιδευτικό για το Ελληνικό Σχολείο Βασιλείας. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται εβδομαδιαίως κάθε Σάββατο (08:45-11:45) σύμφωνα με το πρόγραμμα λειτουργίας των ελβετικών σχολείων στο κέντρο της Βασιλείας.

Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με την εξαιρετική εκπαιδευτική ομάδα του σχολείου μας να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο info@gsbasel.ch προκειμένου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Σημαντική ανακοίνωση για τους Έλληνες της ΣιγκαπούρηςΟι Σιγκαπουριανές Αρχές ανακοίνωσαν την εφαρμογή, από 7 Απριλίου έως 4 Μαΐου, επιπρόσθετων μέτρων για τον περιορισμό της τοπικής μετάδοσης του COVID-19 (των λεγόμενων “circuit breaker” measures). Τα μέτρα αυτά αφορούν, μεταξύ άλλων, την γενίκευση της τηλεργασίας και την αναστολή της λειτουργίας των σχολείων, και έχουν ως στόχο τη μείωση των μετακινήσεων και της επαφής μεταξύ των ατόμων, τόσο σε δημόσιους όσο και σε ιδιωτικούς χώρους.