Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Δεκάδες παράπονα για το Προξενείο της Στουτγάρδης -Μεγάλη ταλαιπωρία στα διαβατήρια

Σήμερα το πρωί δημοσιογράφος του Omogeneianews βρέθηκε στο Προξενείο Στουτγάρδης ,για προσωπική του υπόθεση και εξυπηρετήθηκε ταχύτατα και ευγενέστατα από το σύνολο του προσωπικού. Αισθάνθηκε λοιπόν την ανάγκη να δημοσιεύσει την προσωπική του εμπειρία και να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους του Ελληνικού Προξενείου.

Ζητείται γραμματέας από το Δρ. Σπυρόπουλο στο ΛουξεμβούργοΟ Δρ Σπυρόπουλος αναζητά γραμματέα ημιαπασχόλησης από τον Απρίλιο ή και συντομότερα αν γίνεται. Απαιτούνται οι γλώσσες Αγγλικά, Γαλλικά +/- Ελληνικά. Μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στο draspy@outlook.com
«Η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στα νησιά μας και στον Έβρο»Του Φώντα Μπαραλιάκου*
Η Τουρκία ταπεινωτικά ηττώμενη στο Ιντλίμπ της Συρίας, όπου μετρά αναρίθμητες απώλειες, διεξάγει από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας μια πολυεπίπεδη επιχείρηση υβριδικού πολέμου εναντίον της πατρίδας μας με πολιορκητικό κριό χιλιάδες λαθρομετανάστες, οι οποίοι προσπαθούν με την υλική και ψυχολογική αρωγή των τουρκικών αρχών να εισβάλλουν στα ανατολικά χερσαία σύνορα μας στον Έβρο.

ΗΠΑ: Πρόβλεψη σοκ για 96 εκατ. κρούσματα και 480.000 θανάτουςΤρόμο προκαλούν οι εφιαλτικές προβλέψεις των επιστημόνων για την εξάπλωση του Covid-19 στις ΗΠΑ και, για την έκταση που θα λάβει το φαινόμενο.

Εβρος: Απετράπη η παράνομη είσοδος σε τουλάχιστον 41.000 άτομα

Την παράνομη είσοδο τουλάχιστον 41.000 ατόμων απέτρεψαν ο στρατός και τα σώματα ασφαλείας τις τελευταίες εννέα ημέρες στις Καστανιές Έβρου, μετά την εκκίνηση της προσφυγικής κρίσης στα χερσαία σύνορα.

Μεγάλο συλλαλητήριο ομογενών στην Αστόρια για το προσφυγικόΠλήθος Ομογενών συμμετείχε στο μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στο κέντρο της Νέας Υόρκης, στην πλατεία Αθηνών της Αστόριας, το μεσημέρι (τοπική ώρα) της Κυριακής, προκειμένου να προβάλλουν, να φωνάξουν και να ευαισθητοποιήσουν τη διεθνή κοινή γνώμη για τα γεγονότα στον Έβρο.