Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Ελπίδα Αδαμίδου - Φωνή Δεν Βγαίνει


♫ Buy it / Stream it: https://orcd.co/fonidenvgeni Ελπίδα Αδαμίδου - Φωνή Δεν Βγαίνει Μουσική & Στίχοι: Στέλιος Μαγγιώρος Elpida Adamidou - Foni Den Vgeni Στίχοι:

«Εγκλωβισμένοι» 13 Έλληνες οδηγοί στα σύνορα Τουρκίας – Ιράκ

Τεράστια ταλαιπωρία βιώνουν για εννιά ημέρες 13 Έλληνες οδηγοί φορτηγών, οι οποίοι βρίσκονται από το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020, εγκλωβισμένοι στα σύνορα Ιράκ -Τουρκίας και συγκεκριμένα στην πόλη Ζάχο του Ιρακινού Κουρδιστάν.

46 νέα κρούσματα στη Βρετανία - Δύο νεκροί

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορωνoϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε κατά 43 και έφθασε τα 206, ανακοίνωσαν σήμερα βρετανοί αξιωματούχοι υγείας.

Μέχρι στιγμής στη χώρα δύο ασθενείς που είχαν μολυνθεί με τον κοροναϊό κατέληξαν, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας και η υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας.

Γερμανία: Στα 684 πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα


Τα κρούσματα του κορωνοϊού στη Γερμανία έχουν αυξηθεί κατά 45 από χθες το απόγευμα
Ο αριθμός των κρουσμάτων του κορωνοϊού στη Γερμανία ανέρχεται αυτή τη στιγμή σε 684, ανακοίνωσε το ινστιτούτο δημόσιας υγείας Robet Koch, έχοντας αυξηθεί κατά 45 από χθες το απόγευμα.

21 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα ! Σύνολο 66Δυναμικά συνεχίζει την πορεία του ο κορωνοιός SARS-CoV-2 στη χώρα μας, καθώς μέσα σε ένα 24ωρο προστέθηκαν άλλα 21 κρούσματα στα 45 που ήταν ο απολογισμός της περασμένης Παρασκευής, ανεβάζοντας τον αριθμό στα 66.