Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Τουλάχιστον 39.000 άνθρωποι ανάρρωσαν από τον κορωνοϊό στην ΚίναΗ Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας ανακοίνωσε το Σάββατο 29/02, ότι μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής κατέγραψε 47 νέους θανάτους ασθενών που είχαν προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό, ο οποίος προκαλεί επιδημία πνευμονίας, γεγονός το οποίο αύξησε σε 2.835 το σύνολο των θυμάτων της ασθένειας στην ηπειρωτική Κίνα από τον Δεκέμβριο.

Κλοπή διαμαντιών αξίας τουλάχιστον 280.000 χιλιάδων ευρώ στη ΛεμεσόΣύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία, 46χρονη, άγνωστοι εισήλθαν στο διαμέρισμα της στην περιοχή Αμαθούντας ενώ η ίδια δεν βρισκόταν εκεί και έφυγαν με το χρηματοκιβώτιο.

Κορωνοϊός: Περισσότερα από 50 κρούσματα στη ΓερμανίαΈκκληση για μέτρο και σύνεση απηύθυνε η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού Covid-19 και τόνισε ότι δεν πρέπει να ακυρωθούν όλες οι δημόσιες εκδηλώσεις.

Ακυρώθηκε η Έκθεση Τουρισμού του ΒερολίνουΤην ακύρωση της φετινής Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού του Βερολίνου (ΙΤΒ), λόγω της έξαρσης του Covid-19, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές της.

Η Τουρκία στέλνει διαρκώς μετανάστες στα σύνορα με ΕλλάδαΑνησυχία επικρατεί στην ελληνική πλευρά για την μεταναστευτική κρίση και το οργανωμένο, όπως όλα δείχνουν, σχέδιο Ερντογάν να γεμίσει τα ελληνοτουρκικά σύνορα με πρόσφυγες και μετανάστες.