Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Κροατία: Εθνική εκστρατεία κατά της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων

Το περιεχόμενο της εθνικής εκστρατείας με στόχο την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σεξουαλική βία κατά των παιδιών και των νέων και την υποστήριξη της εισαγωγής εκπαιδευτικών και προληπτικών προγραμμάτων στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, παρουσιάστηκε από το Κέντρο Γυναικών για Σεξουαλικά Δικαιώματα.

«Κεντρικό Συμβούλιο Μακεδόνων» ίδρυσαν οι Σκοπιανοί στη ΓερμανίαΙδρύθηκε και επίσημα στη Γερμανία το «Κεντρικό Συμβούλιο Μακεδόνων», που επιχειρεί να συσπειρώσει και να εκπροσωπήσει τους Σκοπιανούς που ζουν μόνιμα στη χώρα, αποτελώντας ουσιαστικά την πρωτοβάθμια εκπροσώπηση συλλόγων που δραστηριοποιούνται σήμερα εκεί.

Δημόσιος υπάλληλος μετατέθηκε 53 φορές επειδή ήταν... έντιμος!Βιβλίο θα γίνει από τον επόμενο μήνα η ιστορία ενός 54χρονου δημοσίου υπαλλήλου στην Ινδία, ο οποίος στην 26χρονη καριέρα του στον δημόσιο τομέα της χώρας μετατέθηκε συνολικά 53 φορές λόγω της εντιμότητάς του!

Λονδίνο: Απόπειρες εξαπάτησης Ελλήνων ιδιωτών και επιχειρηματιών

Πολλές είναι οι περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών και επιχειρήσεων, από πρόσωπα με φερόμενη έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Μάλιστα στην έδρα του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας μας στο Λονδίνο πληθαίνουν οι καταγγελίες.Ιταλός με κορονοϊό μόλυνε τη σύζυγό του και ένα φίλο τουΕκτός από τον 38χρονο Ιταλό από την πόλη Λόντι, ο οποίος διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως διέρρευσε από το τοπικό νοσοκομείο φέρονται να έχουν επίσης μολυνθεί από τον ιό η σύζυγός του και ένας φίλος του, ο οποίος παρουσιάσθηκε με δική του πρωτοβουλία στο νοσοκομείο και παρουσιάζει υψηλό πυρετό και πνευμονία.

Βρέθηκαν 200 αρχαίοι αμφορείς μέσα σε σπήλαιο στη ΜαγιόρκαΠερίπου 200 αρχαίοι ρωμαϊκοί αμφορείς ανακαλύφθηκαν σε υποθαλάσσιο σπήλαιο ανοικτά των ακτών της Μαγιόρκα, στην πρώτη κατάδυση που γίνεται εκεί τα τελευταία 20 χρόνια.

Γρηόγρότερο ίντερνετ σε Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία από...Ελλάδα -ΚύπροNeed for more (internet) speed... Την ανάγκη να αυξηθούν περαιτέρω στη χώρα μας οι πραγματικές (όχι ονομαστικές) διαδικτυακές ταχύτητες, παρά την πρόοδο που έχει συντελεστεί το προηγούμενο διάστημα, καταδεικνύει έρευνα της WebsiteToolTester.

Ελ. Κοιν. Δανίας: Ετήσια Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020, 14:00
στο Blue Bike Café, Sølvgade 36, 1307 København


Δικαίωμα ψήφου στη ΓΣ έχουν τα μέλη, που μέχρι το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020, 13:30
έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους 200 κορ. για το 2020 (άνεργοι και φοιτητές 150) .

Ομογενής δώρισε πάνω από 1 εκατ. δολάρια στο Νοσοκομείο Τρίπολης !Ομογενής που ζούσε στo San Francisco και έφυγε από την ζωή πριν από κάποια χρόνια, είχε ως τελευταία επιθυμία να δωριθεί μετά θάνατον η περιουσία του στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Συνάντηση του Μητροπολίτη Γαλλίας με τον Βασιλιά της Σαουδικής ΑραβίαςΔεκτός σε ακρόαση από την Αυτού Μεγαλειότητα, τον Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας κ. Salman bin Abdulaziz Al Saud, έγινε  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Διαθρησκειακού Οργανισμού KAICIID, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα κ. Faisal bin Muaammar και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.