Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Τρένο εκτροχιάστηκε κοντά στο Μιλάνο -Δύο νεκροίΕίκοσι επτά επιβάτες τραυματίσθηκαν, ενώ, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο απολογισμός των νεκρών θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερος.
Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο κέντρο της Ιερουσαλήμ - 14 τραυματίεςΔεκατέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος πεζών στο κέντρο της Ιερουσαλήμ τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, όπως γνωστοποίησαν η υπηρεσία πρώτων βοηθειών και ο στρατός του Ισραήλ.

Το Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ πλήρωσε λύτρα 200.000 ευρώ σε χάκερΤο Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ αποκάλυψε σήμερα ότι πλήρωσε σε χάκερ λύτρα ύψους 30 bitcoin - αξίας 200.000 ευρώ εκείνη τη στιγμή - για να ξεμπλοκάρει τα συστήματα υπολογιστών του, που περιελάμβανε email και υπολογιστές, μετά από μια κυβερνοεπίθεση στις 24 Δεκεμβρίου.

Αεροπορικό δυστύχημα στην ΚωνσταντινούποληΣτους τρεις έφτασαν οι νεκροί και στους 180 οι τραυματίες από το σοκαριστικό αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε στο αεροδρόμιο «Σαμπιχά Γκιοκτσέν» της Κωνσταντινούπολης, όταν Boeing 737-800 της Pegasus Airlines έφυγε από το διάδρομο προσγείωσης, πέφτοντας στη συνέχεια σε γκρεμό 30 μέτρων.