Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Βερολίνο: Επιχειρήσεις κατά υπόπτων για σχέσεις με «ισλαμιστικούς κύκλους»Αστυνομικές επιχειρήσεις διεξήχθησαν στη Γερμανία εναντίον «ισλαμιστικών κύκλων» που θεωρούνται ύποπτοι ότι σχεδίαζαν επίθεση στη χώρα, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιηθούν συλλήψεις, ανακοινώθηκε από τη γενική εισαγγελία του Βερολίνου.

Γενεύη: Κοπή Βασιλόπιτας – Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 12:00 στο Chambésy

Αγαπητά μέλη, συμπατριώτες και φίλοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Γενεύης σας εύχεται ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία, αγάπη και ευημερία!

Σε συνδιοργάνωση με την Ελληνική Κοινότητα Γενεύης σας προσκαλούμε στην παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας την Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στο Ορθόδοξο Κέντρο στο Chambésy, Chemin des Cornillons 12.

Αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά πρέπει να διαθέτει ο ιδανικός άνδραςH αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει ιδανικός άντρας, όπως δεν υπάρχει και κάτι ιδανικό σε αυτή τη ζωή. Όμως, επειδή μπροστά σε όλους αυτούς τους απογοητευτικούς τύπους που κυκλοφορούν εκεί έξω, προσπαθούμε να βρούμε ελπίδα, αυτά είναι τα τρία χαρακτηριστικά τα οποία μας αρέσουν σε έναν άντρα:

Γιατρός στο Βέλγιο κατηγορείται για εννέα ανθρωποκτονίες

Δίωξη για εννέα ανθρωποκτονίες ασκήθηκε από τις αρχές της Λιέγης σε βάρος ενός γιατρού που φέρεται ότι έριχνε καταχρηστικά σε καταστολή ηλικιωμένους ασθενείς του, οι οποίοι υποβάλλονταν σε παρηγορητική αγωγή, όπως έγινε γνωστό σήμερα από δύο δικηγόρους.

Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών στην Ισπανία

Συναγερμός έχει σημάνει στην Καταλονία μετά την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 19.00, τοπική ώρα, σε συγκρότημα πετροχημικών εργοστασίων στην Ταραγόνα.

Η Ελληνίδα επικεφαλής της Google Νοτιοανατολικής ΕυρώπηςΣτις αρχές του 2020, η Google ανακοίνωσε πως τον ρόλο της γενικής διεύθυνσης για την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης με έδρα την Αθήνα αναλαμβάνει η Πέγκυ Αντωνάκου, μια Ελληνίδα με πολυετή πείρα σε θέσεις διοίκησης και marketing τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.