Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Βουλγαρία: Δασκάλα 100 ετών λύνει σταυρόλεξα για να «ακονίσει» τη μνήμη τηςΤον Σεπτέμβριο του 2019 η Ράνια Ζέκοβα από το χωριό Λόβετς στη Βουλγαρία έγινε 100 ετών και παρ' όλα αυτά αποδεικνύει, καθημερινά, πως το διάβασμα είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξελιχθεί ο άνθρωπος.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα βάζουν σε κίνδυνο 410.000 θέσεις εργασίας στη Γερμανία

Η στροφή στα ηλεκτρικά οχήματα θα μπορούσε να κοστίσει 410.000 θέσεις εργασίας στη Γερμανία έως το 2030, επισημαίνουν σύμβουλοι της κυβέρνησης, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Handelsblatt».

Γερμανία: Πεντάχρονη δεν είχε δει το φως της ημέρας για χρόνια..Η Εισαγγελία της Γερμανίας ξεκίνησε έρευνα μετά την ανακάλυψη ενός κοριτσιού 5 ετών σε συνθήκες πλήρους εγκατάλειψης, το οποίο, σύμφωνα με τον Τύπο, ζούσε χωρίς να βλέπει το φως της ημέρας για χρόνια.

Διάσημοι που διαφημίζουν την Ελλάδα σε όλο τον κόσμοΟταν ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς που έχει βγάλει ποτέ το Χόλιγουντ, με τεράστια παγκόσμια επιρροή, αποθεώνει την Ελλάδα και τη διαφημίζει στα πέρατα της οικουμένης, αυτό από μόνο του είναι σπουδαία είδηση.

Ερικ Αλεξανδράκης....ο Έλληνας μουσικός που διεκδικεί βραβείο GrammyO Ερικ Αλεξανδράκης, ένας Έλληνας μουσικός με καταγωγή από το Ρέθυμνο, που ζει στην Αμερική, είναι ανάμεσα στους πέντε υποψήφιους που θα διεκδικήσουν στις 26 Ιανουαρίου ένα βραβείο Grammy.

"Πού είσαι ρε Ελλάδα;"Ζω στην Αυστραλία πάνω από 15 χρόνια.

Μεταξύ μας τις βρίσκω δεκάδες «κακά». Κάποια δίκαια, κάποια άδικα. Πάντως τις βρίσκω.

Αντιθέτως, λατρεύω όσο τίποτα την Ελλάδα. Και τις συγχωρώ τα πάντα.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ποντιακής Εστίας ΣτουτγάρδηςΕχθές , Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 , μετά την Γενική συνέλευση ήρθε σε σώμα το ΝΕΟ Διοικητικό της Ποντιακής Εστίας για την διετία 2020/2021