Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Κύπρος: Κέρδισε αυτοκίνητο και το δώρισε σε άπορη οικογένεια
Μόνο συγκίνηση προκαλεί η πράξη μίας γυναίκας στην επαρχία της ελεύθερης Αμμοχώστου, η οποία αποφάσισε να δωρίσει το αυτοκίνητο που κέρδισε σε μία κλήρωση της εκκλησίας, σε μία άπορη οικογένεια που το έχει περισσότερο ανάγκη.
Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου αναφέρει πως η κλήρωσε έγινε στις 6 Δεκεμβρίου, από τη διάθεση λαχνών για τα έργα ανακαίνισης της Παναγίας Παναγιώτισσας στον Πρωταρά.

Η τυχερή ήταν η κυρία Μέμνια Λεοτσάκου, από την Αμμόχωστο, η οποία αποτελεί πλέον παράδειγμα προς μίμηση. Το αυτοκίνητο παρέλαβε ο γιος της και σύμφωνα με επιθυμία της την οποία εξέφρασε στον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως και καλό της φίλο Αρχιμανδρίτη Αυγουστίνο Κκαρά, σε συνεννόηση μαζί του το αυτοκίνητο θα το δωρίσει σε μια άπορη οικογένεια που το έχει ανάγκη.

«Η πράξη αυτή είναι υπόδειγμα ουσιαστικής αγάπης προς τον άνθρωπο! Ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ.Βασίλειος εκφράζει την ευγνωμοσύνη της Εκκλησίας στην αγαπητή Μέμνια και εύχεται σε αυτή και την οικογένειά της υγεία και μακροημέρευση και κάθε καλό από Θεού», καταλήγει η ανάρτηση.


www.reporter.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου