Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Σημαντική ανακοίνωση για τους Έλληνες της Ιρλανδίας
Αυτές τις γιορτές η Ελληνική Κοινότητα Ιρλανδίας σας καλεί να δείξετε την συμπαράστασή σας σε μερικές οικογένειες στην Ιρλανδία με δύο τρόπους:
1) αγοράζοντας δωροεπιταγές από το Τέσκο ή Οne 4 Αll ή αντίστοιχες και στέλνοντάς τες στη διεύθυνση:

Hellenic Community of Ireland
19 Belvedere Place
Dublin 1

2) Καταθέτοντας στο λογαριασμό της Ελληνικής Κοινότητας μέσω του Donate που για την περίοδο από 12/12/2020 μέχρι και 29/12/2020 με τα εισερχόμενα χρήματα θα αγοραστούν δωροεπιταγές. Παρακαλούμε
χρησιμοποιείστε το κουμπί donate στην ιστοσελίδα μας
https://member.helleniccommunity.ie/product-category/donate/
ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε αναλυτικά τις συνεισφορές στον οικονομικό απολογισμό μας.


Η Ελληνική Κοινότητα Ιρλανδίας συνεχίζοντας την προσπάθεια συμπαράστασης στους Ελληνες της Ιρλανδίας έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο εθελοντών σε όλη την Ιρλανδία μέσω του helpline που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2020 κατά την πανδημία του Κορωνοϊού.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές μας και κάνουμε έκκληση σε όλους να υποστηρίξετε αυτή μας την προσπάθεια ώστε να μην μείνει κανένας αβοήθητος σε οποιαδήποτε στροφή της ζωής. Δηλώστε εθελοντές στο helpline@helleniccommunity.ie.

Σε τοπικό επίπεδο συνεργαζόμαστε με κατά τόπους εθελοντές του δικτύου της εταιρείας Wheel (https://www.wheel.ie/), the HSE community call (https://www.hse.ie/eng/about/who/primarycare/socialinclusion/intercultural-health/the-community-call.html ) και τους κατά τόπους δήμους.

Πιο συγκεκριμένα η Ελληνική Κοινότητα Ιρλανδίας από τον Μάρτιο του 2020 συνεργάστηκε με τον οργανισμό Robert Emmet CDP και μέσω του charity Foodcloud (https://food.cloud/) υποστήριξε οικογένειες που βρέθηκαν σε δύσκολη θέση.

Ηρθαμε σε επαφή με τον οργανισμό Mendicity (http://www.mendicity.org/) τον οποίο έχουμε συμφωνήσει την προσφορά δωρεάν φαγητού σε οικογένειες που μπορεί να χρειαστούν αυτή την υποστήριξη.

Είναι σημαντικό να πούμε πως
διατηρείται απόλυτη εχεμύθεια ώστε να διαφυλάσσεται η αξιοπρέπεια των απολαβόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου