Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Μπαζάρ από το Ιερό Ιδρυμα Παναγία Σουμελά στην Αστόρια
Μπαζάρ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Σύλλογο Ποντίων «Κομνηνοί», το οποίο διοργάνωσαν το PHOS Council του Ιερού Ιδρύματος Παναγία Σουμελά σε συνεργασία με το γυναικείο τμήμα του.

Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι ξεκίνησε στις 10 το πρωί και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν και να αγοράσουν τα πράγματα που είχαν στηθεί στους πάγκους έξω από το σύλλογο στην 23η λεωφόρο στην Αστόρια. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και ζεστούς λουκουμάδες που ετοίμαζαν εκείνη την ώρα οι γυναίκες του Ιδρύματος.

«Εχουμε ξανακάνει μπαζάρ αλλά είναι η πρώτη φορά εδώ στο σύλλογο των Ποντίων που μας παραχώρησε το χώρο για να μας βοηθήσει. Εχουμε μαζέψει δικά μας πράγματα, όλα δωρεές για το παζάρι. Κουστούμια, ρούχα για όλους, κοσμήματα, παιχνίδια, είδη σπιτιού, ασημικά και λουκουμάδες σπιτικούς. Είπαμε από φαγητά να κάνουμε μόνο λουκουμάδες και να προσπαθήσουμε να πουλήσουμε όλα αυτά που έχουμε φέρει» είπε στον «Ε.Κ.» η Ελένη Χατζή.
«Ολα είναι δωρεές από μέλη και φίλες του Ιδρύματος Παναγία Σουμελά. Προσπαθούμε να βγάλουμε χρήματα για το σύλλογό μας, οι καιροί είναι δύσκολοι, δεν μπορούμε να κάνουμε εκδηλώσεις. Ολα είναι πράγματα καλά που τα είχαν οι άνθρωποι στις ντουλάπες τους ή στις αποθήκες τους. Κάποια είναι αχρησιμοποίητα, καινούργια και τα έφεραν με αγάπη για την Παναγίτσα μας» συμπλήρωσε η Δέσποινα Παπαδοπούλου.

https://www.ekirikas.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου