Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Ανθρωπιστική Βοήθεια για την Καρδίτσα από συλλόγους της Στουτγάρδης
Τα Αδελφόποιημένα Σωματεία, Ποντιακή Ένωση Στουτγάρδης και Περιχώρων " Η Ρωμανία " με έδρα την Στουτγάρδη της Γερμανίας, και ο Μορφωτικός Σύλλογος Αλωνακίων " Πόντος " με έδρα τα Αλωνάκια Κοζάνης στην Ελλάδα , ενημερώνουν τα μέλη και τους φίλους τους, αλλά και το ευρύτερο κοινό , ότι από 4 έως 25 Οκτωβρίου συγκεντρώνουν Ανθρωπιστική Βοήθεια για τους πληγέντες συνανθρώπους μας από τις φονικές πλημμύρες στα χωριά της Καρδίτσας. 

Επίσης στους δύο συλλόγους θα ανοίξει κουμπαράς για την συγκέντρωση χρημάτων για όποιον επιθυμεί να δώσει χρήματα, με το ποσό που θα συγκεντρωθεί να διατίθεται για αγορά υλικών για τα σχολεία, νηπιαγωγεία, και αγροτικά ιατρεία και σε καμία περίπτωση δεν θα παραδοθεί ως μετρητά για ευνόητους λόγους.
Τα είδη που χρειάζονται άμεσα είναι τρόφιμα με μεγάλη ημερομηνία λήξης
( γάλα σε σκόνη , αλεύρι, ζάχαρη, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια ,λάδι, κονσέρβες, καφές κ.α ) αλλά και ρούχα.
Τα πράγματα θα συγκεντρώνονται στην έδρα του συλλόγου στην πόλη της Στουτγάρδης οδός Krailenshaldenstr 20 - 70469 Stuttgart κάθε Κυριακή 10.30 με 14.00 , και στο κτίριο του συλλόγου στα Αλωνάκια Κοζάνης καθημερινά μετά τις 17.00 το απόγευμα.
Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στους προέδρους των δύο συλλόγων :
Ποντιακή Ένωση Στουτγάρδης και Περιχώρων " Η Ρωμανία "
Παπαγερίδης Δημήτριος
Τηλέφωνο: 0049 17655705827
Μορφωτικός Σύλλογος Αλωνακίων
" Πόντος "
Λαζαρίδης Θεόδωρος
Τηλέφωνο:0030 6942557844
Μία πράξη Αγάπης και Ανθρωπιάς με Αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τα πάντα, και οφείλουμε να τους στηρίξουμε στις πολύ δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν.
Καλούμε όλους τους φορείς και τον απλό κόσμο να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή και στις δύο χώρες, γιατί οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Μετά τιμής
Τα Δ.Σ των συλλόγων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου