Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

«Καλπάζει» ο κορωνοϊός σε Αυστρία και Ελβετία
Η Αυστρία κατέγραψε 1.346 νέα κρούσματα του κορωνοϊού κατά το τελευταίο 24ωρο, μετέδωσε σήμερα το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων APA.
Ο ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων αυξάνεται από το τέλος Ιουνίου και έχει ξεπεράσει το ρεκόρ που είχε καταγράψει στις 26 Μαρτίου των 1.050 ημερήσιων κρουσμάτων, σύμφωνα με τον μεγαλύτερο οργανισμό δημόσιας υγείας της χώρας, την Υπηρεσία Ασφαλείας της Υγείας και των Τροφίμων.

Αυξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού και στην Ελβετία

Στην Ελβετία ο αριθμός των νέων κρουσμάτων αυξήθηκε κατά 2.823 μέσα σε μια ημέρα, διπλάσια αύξηση σε σχέση με πέντε ημέρες πριν, όπως προκύπτει από στοιχεία της ελβετικής υπηρεσίας δημόσιας υγείας.
Η υπηρεσία κατέγραψε συνολικά 68.704 επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελβετία και στο γειτονικό μικρό πριγκιπάτο του Λίχτενσταϊν. Ο αριθμός των νεκρών από covid-19 αυξήθηκε κατά οκτώ και έφθασε τους 1.816.

Η χώρα ανέφερε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στα τέλη Φεβρουαρίου και αυτό τον μήνα έκανε ρεκόρ αφού προηγουμένως είχε πέσει στο χαμηλότερο επίπεδο των τριών κρουσμάτων την 1η Ιουνίου.Πηγή: iefimerida.gr -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου