Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Φαντάρος στον Έβρο ο γιος του Πρωθυπουργού Κυριάκου ΜητσοτάκηΟ γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αφού σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Βοστώνης, πάει στρατό.
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, γιος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, πάει στρατό και μάλιστα στον Έβρο. Συγκεκριμένα, ο 22χρονος νεαρός θα υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία στην Αλεξανδρούπολη. Πιο αναλυτικά, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αφού σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Βοστώνης, πλέον ήρθε η ώρα να υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό. Έτσι, ο 22χρονος αναμένεται να βρεθεί σε μονάδα πυροβολικού στην Αλεξανδρούπολη, καθώς πλέον οι νεοσύλεκτοι δεν παρουσιάζονται σε κέντρα, αλλά πάνε κατευθείαν σε μονάδες.


Υπενθυμίζουμε ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης έχει τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη, τα οποία απέκτησε με τη σύζυγό του Μαρέβα
Η Σοφία είναι η πρωτότοκη κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, ενώ σπούδασε στο γνωστό αμερικανικό πανεπιστήμιο John Hopkins, και συγκεκριμένα Δημόσια Υγεία. Ο 22χρονος Κωνσταντίνος, αφού αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης, και τώρα ήρθε η ώρα να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία, ενώ η Δάφνη είναι η Βενιαμίν της οικογενείας του Κυριάκου Μητσοτάκη.
pagenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου