Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Γερμανία: Η 24χρονη Νικολέτα έχει άμεση ανάγκη από συμβατό δότηΜια 24χρονη κοπέλα από την Πάφο, χρειάζεται άμεσα τη βοήθεια όλων, χτυπημένη από λεμφοβλαστική λευχαιμία και μάλιστα για δεύτερη φορά. Η Νικολέτα Χρυσάνθου, έχει άμεση ανάγκη από συμβατό δότη μυελού των οστών, ευρισκόμενη την περίοδο αυτή στη Γερμανία για χημειοθεραπεία.


Η ίδια η Νικολέτα, παρά το σοβαρό πρόβλημα και τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, βρήκε το θάρρος ψυχής να δημοσιοποιήσει η ίδια το πρόβλημα της και να απευθύνει έκκληση προς τον καθένα από μας για να δώσει δείγμα σε ένα νοσοκομείο.

Η ανάρτηση της Νικολέτας στον λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έχει ως εξής:

« Για όσους δεν με γνωρίζουν, ονομάζομαι Νικολέτα Χρυσανθου και είμαι 24 ετών από την Πάφο. Αυτή τη στιγμή σας γράφω από το νοσοκομείο Klinikum Frankfurt (Oder) στη Γερμανία επειδή χρειάζομαι τη βοήθειά σας!

Ίσως τώρα τελευταίως να ακούτε για δείγμα δότη μυελού των οστών. Δυστυχώς ή ευτυχώς μόλις ήρθε ξανά και η δική μου σειρά! Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες η αρρώστια ξανακτύπησε τη δική μου πόρτα. Διαγνώστηκα ξανά με λεμφοβλαστικη λευχαιμία αλλά συνεχίζω να χαμογελώ και να βλέπω με αισιοδοξία τη ζωή.

Σας χρειάζομαι!

Ψάχνω κάποιον τυχερό από εσάς που να είναι συμβατός με εμένα για να γίνει ο δικός μου δότης. δότης μυελού των οστών , δότης ΖΩΗΣ.

Παρακαλώ όλο τον κόσμο ηλικίας 18-45 ετών οπότε μπορεί να επισκεφθεί το πλησιέστερο νοσοκομείο της επαρχίας του και να δώσει δείγμα.

Είναι μια πολύ απλή διαδικασία, αλλά από αυτή κρέμεται πλέον η ζωή μου. Εάν δεν βρεθεί δότης δεν ξέρω τι να περιμένω όταν τελειώσω τις χημειοθεραπειες..

Σας χρειάζομαι!

Εκτιμώ το χρόνο που αφιερώσατε για να το διαβάσετε και εύχομαι να δράσετε άμεσα.

Σε περίπτωση που δεν είστε δικός μου δότης να είστε σίγουροι πως κάπου εκεί έξω κάποιος άλλος θα φανεί τυχερός από εσάς!

Παρακαλώ και ζητώ από εσάς όποιος μπορεί να κοινοποιήσει για να προχωρήσει η διαδικασία άμεσα».

http://pafosnet.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου