Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Wizz Air: Επανέναρξη των πτήσεων… και στην Ελλάδα από τον ΙούνιοH Wizz Air, μια εταιρεία χαμηλού κόστους στο χώρο της αεροπορίας, ανακοίνωσε τα σχέδιά της σχετικά με την έναρξη των πτήσεών της. Πιο συγκεκριμένα, θα διεξάγει νέα δρομολόγια από το βρετανικό αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου προς Πορτογαλία από τις 16 Ιουνίου. Ενώ στην Ελλάδα δρομολόγια αναμένεται να ξεκινήσουν από τον Ιούλιο.

Τα αεροπορικά ταξίδια έχουν σταματήσει στη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού με τις κυβερνήσεις να επιβάλλουν περιορισμούς κάτι που σημαίνει πως πολύ λίγες υπηρεσίες λειτουργούν για απαραίτητα ταξίδια όπως για επιβάτες που ταξιδεύουν για λόγους εργασίας ή επαναπατρίζονται ή για μεταφορά φορτίων.

Η Wizz Air ανέφερε σήμερα πως ανακοινώνει τα νέα δρομολόγια στο πλαίσιο του σχεδιασμού της για τη χαλάρωση των περιορισμών και είπε πως οι νέοι κανόνες που έχει εισαγάγει, όπως η υποχρεωτική χρήση μασκών για τους επιβάτες και το προσωπικό, θα κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται ασφαλείς για να πετάξουν.

Δεν είναι ακόμη σαφές αν οι παραδοσιακοί προορισμοί των θερινών διακοπών θα είναι ανοικτοί φέτος.

Πτήσεις θα πραγματοποιούνται για το Φάρο της Πορτογαλίας από τις 16 Ιουνίου, σύμφωνα με την Wizz και για τη Ζάκυνθο, το Ηράκλειο και τη Ρόδο, στην Ελλάδα, στις αρχές Ιουλίου.

Η Wizz έγινε μία από τις πρώτες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες που ξανάρχισε εμπορικές διαδρομές από το Λούτον του Λονδίνου και τη Βιέννη την 1η Μαΐου, μεταφέροντας επιβάτες από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, μεταξύ άλλων χωρών, οι οποίοι σύμφωνα με την εταιρία, ταξίδευαν για λόγους εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου