Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Θετικός στον ιό Έλληνας ομογενής στη ΜόσχαΣταθερή και μέτριας σοβαρότητας» παραμένει η κατάσταση του Έλληνα πολίτη, ο οποίος νοσηλεύεται στο κεντρικό νοσοκομείο αναφοράς της Μόσχας «Κομμουνάρκα». Όπως έγινε το Σάββατο γνωστό από ρωσικές ιατρικές πηγές, ο Έλληνας ασθενής όταν επιδεινώθηκαν τα συμπτώματά του εισήχθη στο πρότυπο νοσοκομείο, που έγινε ευρέως γνωστό από την επίσκεψη του προέδρου Πούτιν προ ολίγων εβδομάδων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ethnos.gr ο ομοεθνής μας είναι παντρεμένος με Ρωσίδα πολίτη και ζει τα τελευταία χρόνια στη Ρωσία, είναι πιθανότατα κρητικής καταγωγής, όπως προδίδει το επίθετό του, το οποίο έχουμε στη διάθεσή μας, αλλά δεν μπορεί να κοινοποιηθεί χωρίς οικογενειακή συναίνεση.

Ενήμερος για την υπόθεση είναι ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Μόσχα Νικόλας Κρίκος, ο οποίος βρίσκεται σε επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς του συμπατριώτη μας και παρακολουθεί προσωπικά την εξέλιξη της υγείας του. Οι έως τώρα επικοινωνίες επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες μας για «κατάσταση μέτριας σοβαρότητας, χωρίς ανάγκη χρήσης αναπνευστήρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου