Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Ξεκινούν πτήσεις από Αθήνα προς Μόναχο, Φρανκφούρτη, Γενεύη, ΖυρίχηΣημαντικές αλλαγές στη διαδικασία επιβίβασης, πρόσβασης και εξυπηρέτησης εντός του αεροσκάφους, στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά τους πρώτους προορισμούς εξωτερικού που θα είναι διαθέσιμοι για το επιβατικό κοινό από τις επόμενες ημέρες από την Αθήνα, ανακοίνωσε η Aegean.
Μόνο ένα αντικείμενο στο αεροπλάνο
Συγκεκριμένα, σε επιστολή του προς τα μέλη της Aegean, ο διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας, Δημήτρης Γερογιάννης, επισημαίνει ότι έχουν αναβαθμιστεί οι διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης των αεροσκαφών. Πέραν του... αυτονόητου της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας, η Aegean ενημερώνει ότι στο εξής θα επιτρέπεται η μεταφορά στην καμπίνα μόνο ενός προσωπικού αντικειμένου. Επίσης, οι 3 τελευταίες σειρές καθισμάτων θα παραμένουν κενές για τη δυνατότητα απομόνωσης πιθανού συμπτωματικού επιβάτη.
Ποιες πτήσεις εξωτερικού ξεκινούν πρώτες
Σε ό,τι αφορά τις πτήσεις που «ανοίγουν» για το εξωτερικό, σύμφωνα με τον κ. Γερογιάννη οι πρώτοι προορισμοί που ενεργοποιούνται από την Αθήνα στις επόμενες ημέρες, αρχικά με μικρή συχνότητα, είναι το Μόναχο, η Φρανκφούρτη, η Γενεύη και η Ζυρίχη, ενώ ενισχύονται και οι πτήσεις προς Βρυξέλλες που δεν είχαν σταματήσει καθόλου. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλοι, προαναγγέλλει ο CEO της Aegean.
Χωρίς χρέωση η παράδοση αποσκευών και το rebooking
Γνωστοποιεί, δε, ότι για αγορές εισιτήριων από την  Τρίτη 18/5 έως τις 15 Ιουνίου και ανεξάρτητα από την ημερομηνία του ταξιδιού, όλα τα εισιτήρια θα έχουν τα χαρακτηριστικά της κατηγορίας FLEX, ώστε να συμπεριλαμβάνουν τη δυνατότητα παράδοσης αποσκευής χωρίς επιπλέον χρέωση αλλά και τη δυνατότητα αλλαγής χωρίς rebooking fees.
Πηγή: https://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου