Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Φαρμακοποιός πέθανε από το "μαγικό "φίλτρο που ετοίμαζε για τον κορονοϊοΈνας φαρμακοποιός στην Ινδία πέθανε και ο διευθυντής του νοσηλεύεται αφού ήπιαν ένα «φίλτρο» – «φάρμακο» δικής τους επινόησης, ελπίζοντας ότι θα θεράπευαν την ασθένεια Covid-19, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.


Οι δύο άνδρες εργάζονταν για μια εταιρεία του Τσενάι που ειδικεύεται στη φυτοθεραπεία και δοκίμασαν στους εαυτούς του το υποτιθέμενο φάρμακο, ένα μίγμα μονοξειδίου του αζώτου και νιτρικού νατρίου. Ο 47χρονος Κ. Σιβανεσάν πέθανε επί τόπου, σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Ασόκ Κούμαρ. Ο φαρμακοποιός «συνέλαβε» την ιδέα αυτή έπειτα από έρευνα που έκανε στο διαδίκτυο. Αγόρασε τα συστατικά σε μια τοπική αγορά.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο φάρμακο ή εμβόλιο που να καταπολεμά την Covid-19 και το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει όλον τον κόσμο σε μια κούρσα με τον χρόνο για να βρεθεί μια θεραπεία για την ασθένεια αυτή που έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 300.000 ανθρώπους. Στην Ινδία έχουν καταγραφεί περίπου 60.000 κρούσματα και η κυβέρνηση έχει επιβάλει αυστηρούς περιορισμούς για να αναχαιτίσει την εξάπλωση του νέου κορονοϊού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου