Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Αγία Νάπα: Στελέχωση παραλιών με ναυαγοσώστες

Την άμεση στελέχωση την παραλιών με ναυαγοσώστες αποφάσισε ο Δήμος Αγίας Νάπας, από την πρώτη στιγμή που το κολύμπι εντάχθηκε στα μέτρα χαλάρωσης της πρώτης φάσης στο πλαίσιο της πανδημίας του κορωνοϊού.


Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέτος ανέφερε πως από τις 4 Μαΐου, έντεκα ναυαγοσώστες ανέλαβαν χρέη επιτήρησης των παραλιών του δήμου, τόσο για διασφάλιση της εφαρμογής των υπουργικών διαταγμάτων, αλλά πρωτίστως για τη διασφάλιση της υγείας των λουόμενων.


Ο κ. Ζαννέττου συνοδευόμενος από τον επιθεωρητή του Τμήματος Παραλιών του Δήμου, Δημήτρη Πατέρα είχε σήμερα Κυριακή συνάντηση με όλους τους ναυαγοσώστες, στην παραλία του Νissi Beach

«Στόχος της συνάντησης, ανέφερε ο δήμαρχος, ήταν να δοθούν κατευθυντήριες γραμμές αλλά και η ενημέρωση για την εικόνα που επικρατεί από τη Δευτέρα στις παραλίες».

«Εκτιμάται ότι περίπου 50-80 άτομα ημερησίως κολυμπούν, χωρίς να καταγραφεί καμία παρανομία ή παρακοή στα υπουργικά διατάγματα», τόνισε ο κ. Ζαννέτου.

Ο κ. Ζαννέτου τους εξέφρασε στους ναυαγοσώστες τις εγκάρδιές του ευχαριστίες που φέρνουν εις πέρας με μεγάλη επιτυχία το δύσκολο έργο τους, τόνισε εμφαντικά το θέμα της ασφάλειας των λουόμενων και σημείωσε τη μεγάλη σημασία τήρησης όλων των ενδεικνυόμενων μέτρων για την προστασία τους και αποφυγή των όποιων δυσάρεστων γεγονότων.

Παράλληλα ευχαρίστησε τους επισκέπτες που συνεργάζονται με τις οδηγίες των ναυαγοσωστών και τηρούν με ευλάβεια τα μέτρα και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος από την πλευρά του θα εφαρμόζει όλα εκείνα τα μέτρα που είναι απαραίτητα για την προστασία και την υγεία των λουόμενων σύμφωνα με τα διατάγματα.


Πηγή: Philenews / ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου