Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Από 1η Ιουλίου το 40% των πτήσεων της RyanairΤην 1η Ιουλίου θα ξεκινήσει η επαναλειτουργία του 40% των πτήσεων της Ryanair, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, τόσο οι πελάτες όσο και το πλήρωμα θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα.

Η ιρλανδική αεροπορική χαμηλού κόστους σημείωσε επίσης πως όλοι οι επιβάτες θα είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώνουν έγγραφα με τη διάρκεια της διαμονής τους στην χώρα επίσκεψης, λεπτομέρειες για το χώρο διαμονής, τα οποία θα παρέχονται στις ευρωπαϊκές χώρες ώστε να χαρτογραφούν τα μέτρα καραντίνας.

Θα ζητήσει από τους επιβάτες της να κάνουν check in online και να έχουν λιγότερες αποσκευές, ενώ θα πρέπει επίσης να κατεβάσουν την κάρτα επιβίβασής τους σε ένα smartphone. Κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο θα γίνεται θερμομέτρηση, οι επιβάτες θα πρέπει να φορούν μάσκα μέσα στο αεροπλάνο αλλά και στον τερματικό σταθμό.

Επίσης η εταιρεία αναφέρει πως όλα τα φίλτρα αέρα που χρησιμοποιούνται είναι ανάλογα ενός νοσοκομείου και πως όλες οι εσωτερικές επιφάνειες στα αεροπλάνα απολυμαίνονται κάθε βράδυ.

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου η Ryanair θα συνεχίσει να έχει 30 πτήσεις τη μέρα και από 1η Ιουλίου θα ξεκινήσει 1.000 πτήσεις τη μέρα.Πηγή: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου