Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊός: Θετική στον ιό η Βρετανίδα υπουργός ΥγείαςΘετική στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε η υπουργός Υγείας της Βρετανίας και βουλευτής των Συντηρητικών, Ναντίν Ντόρις.

Η Βρετανίδα υπουργός Υγείας δήλωσε ότι μόλις ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας της, έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα και τέθηκε από μόνη της σε καραντίνα στο σπίτι της.
Η Ντόρις από το Σάββατο είχε νιώσει αδιαθεσία και είχε συμπτώματα τα οποία την έκαναν να αποφασίσει να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα, έκανε αμέσως γνωστό πως βρέθηκε θετική και απομονώθηκε στην οικεία της.
Η Ντόρις συναντήθηκε με εκατοντάδες ανθρώπους την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή των Κοινοτήτων. Ήταν εξάλλου παρούσα σε δεξίωση που παρέθεσε στη Ντάουνινγκ Στριτ ο πρωθυπουργός της Βρετανίας και επικεφαλής των Συντηρητικών, Μπόρις Τζόνσον.
Πρόκειται για την πρώτη Βρετανίδα βουλευτή που έχει διαγνωστεί με κορωνοϊό.

O αριθμός των κρουσμάτων στη Βρετανία ανήλθε σήμερα στα 319 από 273, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας. Στη Βρετανία έχουν καταγραφεί τέσσερις θάνατοι από τον ιό, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου