Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Δεκάδες παράπονα για το Προξενείο της Στουτγάρδης -Μεγάλη ταλαιπωρία στα διαβατήρια

Σήμερα το πρωί δημοσιογράφος του Omogeneianews βρέθηκε στο Προξενείο Στουτγάρδης ,για προσωπική του υπόθεση και εξυπηρετήθηκε ταχύτατα και ευγενέστατα από το σύνολο του προσωπικού. Αισθάνθηκε λοιπόν την ανάγκη να δημοσιεύσει την προσωπική του εμπειρία και να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους του Ελληνικού Προξενείου.


Προς μεγάλη μας έκπληξη, μεγάλη μερίδα των αναγνωστών μας εξέφρασε δεκάδες παράπονα (στη σελίδα του Omogeneianews στο Facebook) για τη λειτουργία του Προξενείου, κυρίως για την έκδοση διαβατηρίων αλλά και την απρεπή συμπεριφορά υπαλλήλων.

Ο κ Σταύρος μιλά για άθλια συμπεριφορά και εξυπηρέτηση. Η κα Στέλλα για το χειρότερο Προξενείο που υπάρχει. Η κα Βέρα σχολιάζει την έλλειψη υπαλλήλων , καθώς δύο άτομα είναι αδύνατον να εξυπηρετήσουν τον κόσμο που καταφθάνει καθημερινώς. Από τη δική της πλευρά η κα Βάσω τονίζει ότι εδώ και δύο μήνες προσπαθεί να κλείσει ηλεκτρονικά ραντεβού για έκδοση διαβατηρίου, μάταια όμως.  Για αγενέστατους, αδιάφορους και προκλητικούς υπαλλήλους κάνει λόγο ο κ. Δημήτρης.  Η κα Μαρία δηλώνει ότι αναγκάστηκε να βγάλει γερμανικά διαβατήρια στα παιδιά της εφόσον δεν κατάφερε να εξυπηρετηθεί στο Ελληνικό Προξενείο.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις απόψεις των Ελλήνων της Βάδης Βυτεμβέργης για το Ελληνικό Προξενείο της Στουτγάρδης. Το Omogeneianews θα ασχοληθεί εκτενέστερα πλεον με το θέμα μέχρι την καλυτέρευση της υπάρχουσας κατάστασης.

Χάρης Μπαζάκος


2 σχόλια:

 1. Δεν απαντουν στο τηλ . Το γνωριζει αυτο ο υπουργος εξωτερικών . Στειλετε ε μαιλ στο υπ εξωτερικων καταγγελοντας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γεια σας.
  Όπως η κυρια Μαρία ετσι κι εγω μαζί με τη γυναίκα μου προσπαθούμε να κλείσουμε online ραντεβού για ανανέωση διαβατηρίων. Δυστυχώς είναι αδύνατον.
  Έτσι λοιπόν αποφασήσαμε να στείλουμε email για να μας κλείσουν οι υπάλληλοι ένα ραντεβού.
  Εδώ και 5 ημέρες περιμένω ακόμη για απάντηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή