Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Ο "Γιουσέιν Μπολτ" της Ινδίας !Με τον Ολυμπιονίκη και ρέκορντμαν των αγώνων ταχύτητας Γιουσέιν Μπολτ συγκρίνεται ένας εργάτης από την Ινδία, μετά από μια επίδοση ρεκόρ σε αγώνα με βουβάλια στη χώρα του.

Πρόκειται για τον 28χρονο Σρνίβας Γκοουντά, ο οποίος διαγωνίστηκε στην «Καμπάλα», ένα άθλημα στην ινδική πολιτεία Καρνατάκα, όπου οι συμμετέχοντες κάνουν σπριντ 142 μέτρων μέσω ορυζώνων παρέα με… βουβάλια.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης και όπως αναφέρει το BBC, ο 28χρονος φέρεται να τερμάτισε τα 142 μέρα σε 13,42 δευτερόλεπτα.

Υπενθυμίζεται πως το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100 μέτρα, είναι 9,58 δευτερόλεπτα και κάτοχός του είναι ο Γιουσέιν Μπολτ.Παρά τις εκκλήσεις των διοργανωτών του αγώνα να μην γίνονται συγκρίσεις, ο τοπικός τύπος μπήκε στον πειρασμό της σύγκρισης του 28χρονου με τον Τζαμαϊκανό σπρίντερ.

Όσο για τον ίδιο τον 28χρονο, δήλωσε στο BBC πως παρακολουθούσε από τα σχολικά του χρόνια το συγκεκριμένο άθλημα, αποφασίζοντας να συμμετάσχει μετά από επτά έτη αποψής.

Πάντως, ο 28χρονος απέρριψε την πρόταση που έπεσε στο τραπέζι από τον ίδιο τον Ινδό υπουργό Αθλητισμού να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα στίβου της χώρας, επικαλούμενος τόσο ένα πρόβλημα τραυματισμού, όσο και το γεγονός πως έχει συνηθίσει να τρέχει σε λασπωμένους ορυζώνες, έχοντας στο πλάι του βουβάλια.

Με πληροφορίες από BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου