Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Οι Θεσσαλονικείς που έμαθαν στους Κολομβιανούς να τρώνε σουβλάκιΤο ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο δεν γνωρίζει σύνορα. Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνουν δύο πολυμήχανοι Θεσσαλονικείς οι οποίοι βάλθηκαν να μάθουν στους κατοίκους της μακρινής Κολομβίας να τρώνε σουβλάκι. Και παρότι αντίπαλοι στα ποδοσφαιρικά, καθώς ο ένας υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ και ο έτερος τον Αρη, αποδεικνύουν ότι η ελληνική ισχύς εν τη ενώσει μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα.


Ο λόγος για τον Πέτρο Γκρίλη και τον Γιώργο Σιταρά, που έφυγαν πριν από επτά χρόνια από την Ελλάδα με προορισμό την Κολομβία, και οι οποίοι, έχοντας μόλις 30.000 ευρώ, έμαθαν στους Κολομβιανούς να τρώνε το πλέον γνωστό ελληνικό έδεσμα.

Το πρώτο κατάστημά τους το άνοιξαν στην πόλη Καρταχένα και το πούλησαν αφού αποδέχτηκαν μια πολύ καλή οικονομική πρόταση, ενώ πλέον συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στη χώρα της Λατινικής Αμερικής με ιδιαίτερη επιτυχία, όπως δήλωσαν στη Φαίη Μαυραγάνη και την εκπομπή του Open TV, «Τώρα, ό,τι συμβαίνει».

«Ταξιδεύαμε πολύ και μας άρεσε η Κολομβία. Ηταν μια τρελή απόφαση, για την οποία ποτέ δεν μετανιώσαμε» δήλωσε ο ένας εκ των δύο φίλων, που δηλώνουν «αδέλφια», προσθέτοντας: «Δεν ξέραμε τίποτε για το σουβλάκι. Δεν γνωρίζαμε τη δουλειά, αλλά είχαμε το πείσμα και τα καταφέραμε».

ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου