Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Βέλγιο: Τηλεπαιχνίδι θα προβάλλει Ήπειρο, Μετέωρα, Μεσσηνία....Πρεμιέρα κάνει την Κυριακή 8 Μαρτίου η προβολή στο βελγικό κανάλι Vier Channel των συνολικά εννέα επεισοδίων του τηλεπαιχνιδιού «De Mol», τα γυρίσματα των οποίων πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2019.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, τα γυρίσματα έγιναν με την υποστήριξη του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών.


Η πρωτοβουλία αυτή κατά τον ΕΟΤ εντάσσεται στο πλαίσιο τόσο της συστηματικής προβολής της χώρας μας στη συγκεκριμένη αγορά, όσο και της ενίσχυσης της εικόνας της ως ποικιλόμορφου τουριστικού προορισμού με πληθώρα εναλλακτικών δραστηριοτήτων σε νέους προορισμούς, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των προκρατήσεων.

Η Ελλάδα επελέγη από την παραγωγή για την όγδοη περίοδο της εκπομπής μεταξύ άλλων 11 χωρών.

Σε ό,τι αφορά τα γυρίσματα, έγιναν σε εξωτερικούς χώρους ελληνικών προορισμών, όπως η Ήπειρος, τα Μετέωρα, η Κορινθία, η Αρκαδία, η Μεσσηνία και «άγνωστα» σημεία της Αθήνας.

Το τηλεπαιχνίδι «De Mol» κατέχει σύμφωνα με τον ΕΟΤ τα πρωτεία της τηλεθέασης στο βελγικό και ολλανδικό κοινό, με 1.485.537 τηλεθεατές να παρακολουθούν κατά μέσο όρο κάθε επεισόδιο, ενώ ιδιαίτερα υψηλή είναι και η απήχησή του ανάμεσα στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου