Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020

Θρίλερ στον αέρα στην Μαδρίτη -Καρδιοχτύπησαν 130 επιβάτεςΤρομακτική αναγκαστική προσγείωση στη Μαδρίτη πραγματοποίησε αεροπλάνο της Air Canada με σοβαρό μηχανικό πρόβλημα.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, το αεροπλάνο με 130 επιβάτες έκανε αναγκαστική προσγείωση στην ισπανική πρωτεύουσα, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος.
Τρομακτική αναγκαστική προσγείωση στη Μαδρίτη πραγματοποίησε αεροπλάνο της Air Canada με σοβαρό μηχανικό πρόβλημα.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, το αεροπλάνο με 130 επιβάτες έκανε αναγκαστική προσγείωση στην ισπανική πρωτεύουσα, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος.

Σύμφωνα με την ΑΕΝΑ, τη διαχειρίστρια εταιρεία του αεροδρομίου, ο κυβερνήτης ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου 30 λεπτά με την απογείωση του αεροσκάφους και ζήτησε να του δώσουν διάδρομο για κατεπείγουσα προσγείωση. Η εταιρεία δεν ήταν σε θέση να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο συνδικάτο των πιλότων της Ισπανίας ανέφερε ότι το πρόβλημα οφείλεται στο γεγονός ότι ένα τμήμα του συστήματος προσγείωσης του αεροπλάνου έπεσε και μπήκε σε έναν από τους κινητήρες του.

«Θα προσγειωθούμε στο αεροδρόμιο Μπαράχας αλλά έχουμε δεξαμενές γεμάτες καύσιμα, επομένως θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στον αέρα μέχρι να πέσουν κάποια καύσιμα προκειμένου να είναι ελαφρύτερο το αεροσκάφος κατά τη στιγμή της προσγείωσης. Όλα είναι υπό έλεγχο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνήτης, ευχαριστώντας τους επιβάτες για την υπομονή.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου