Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Smart Rent a Car -Θεσσαλονίκη -ΗράκλειοH SmartRent είναι μία δυναμική εταιρία συνεχώς αναπτυσσόμενη στον χώρο των μισθώσεων αυτοκινήτων,προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες που την εμπιστεύονται.
Με ένα υπερσύγχρονο στόλο , αποτελούμενο από αυτοκίνητα νέας γενιάς, προσφέρει πολυτέλεια,ασφάλεια, άνεση, αξιοπιστία, αλλά προπάντων οικονομία. Κύριο μέλημα των ιθυνόντων της εταιρίας είναι η άριστη εξυπηρέτηση, η συνέπεια ,η υπευθυνότητα και κυρίως οι ανταγωνιστικές τιμές.

Ο σεβασμός στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη και ταυτόχρονα η επιθυμία της επιχείρησης για την ικανοποίησή του, αποτέλεσαν το βασικό πυλώνα συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών της αλλά και την ανάπτυξη νέων. Η SmartRent αποτελεί σταθερή αξία στο χώρο που δραστηριοποιείται και για αυτό επιβραβεύεται καθημερινά από τους πελάτες που την εμπιστεύονται. Συνεργαστείτε μαζί μας και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία. SmartRent η έξυπνη κίνηση που ανοίγει νέους δρόμους στην αυτοκίνηση.Δωρεάν ΠαροχέςΔωρεάν Παράδοση & Παραλαβή στα σημεία εξυπηρέτησης
Απλή Ασφάλεια με Απαλλαγή (500€)
Χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων ανω των 4 ημερών
Χωρίς πιστωτική κάρτα
Αλυσίδες χιονιού
Πλήρης 24ωρη Οδική Βοήθεια
Καινούριος Στόλος Οχημάτων
Πρόσθετος οδηγός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου