Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020

Πασίγνωστος NBAer προσφέρει 65 εκατ. δολάρια στους σεισμόπληκτους της Τουρκία!


Η Τουρκία μετράει τις... πληγές της από τα ρίχτερ και ο NBAer, Τσεντί Οσμάν προσπαθεί να στηρίξει τη χώρα του.


Η σεισμική δόνηση των 6.8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε την επαρχία Ελαζίγ, το βράδυ της Παρασκευής (24.01.2020) είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 35 άνθρωποι και πάνω από χίλιοι να τραυματιστούν.


Ο Τσεντί Οσμάν προσπαθεί με τον τρόπο του να βοηθήσει τους συμπατριώτες του που… δοκιμάζονται αυτές τις ώρες (και από τους ισχυρούς μετασεισμούς)! Ο Τούρκος NBAer ανακοίνωσε πως θα προσφέρει 100 δολάρια για κάθε εύστοχο τρίποντο στην αναμέτρηση των Κλίβελαντ Καβαλίρες με τους Σικάγο Μπουλς.


Οι Σικάγο Μπουλς πήραν την αναμέτρηση (118-106), στην οποία μπήκαν συνολικά 25 τρίποντα, με τον συμπαίκτη του Οσμάν, Λάρι Νανς Τζούνιορ να δίνει άλλα 200 δολάρια, σε κάθε εύστοχο τρίποντο. Παράλληλα, και άλλοι γνωστοί Τούρκοι παίκτες (Αρντά Τουράν, Νούρι Σαχίν κ.α.) συμμετείχαν σε αυτή την… καμπάνια και έδωσαν και αυτοί τον οβολό τους.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Τσεντί Οσμάν ανακοίνωσε πως συγκεντρώθηκαν τουλάχιστον 64,8 εκατ. δολάρια για τη βοήθεια και στήριξη των σεισμοπαθών της Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου