Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020

Λάρνακα: Αποκοπή δέντρων και διακοπές ηλεκτρικού ρεύματοςΔιάφορα προβλήματα, όπως αποκοπή δέντρων και διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος προκλήθηκαν στη πόλη και επαρχία Λάρνακας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούσαν χθες βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία από τους σφοδρούς ανέμους, τις έντονες βροχοπτώσεις και τις καταιγίδες, παρατηρήθηκε διακοπή στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στα Περβόλια και στην Ορόκλινη, ζημιά η οποία αποκαταστάθηκε από συνεργεία της ΑΗΚ.

Επίσης λόγω των θυελλωδών ανέμων ένα κυπαρίσσι αποκόπηκε και έπεσε στον αυτοκινητόδρομο Δεκέλειας – Ριζοελιάς, ενώ μία ακακία έπεσε στο δρόμο από Κιβισίλι προς το δρόμο Κιτίου – Μαζωτού.

Τα δύο δέντρα απομακρύνθηκαν από μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ακόμα λόγω των σφοδρών ανέμων, μία διαφημιστική πινακίδα που βρισκόταν σε ταράτσα σπιτιού στην Λεωφόρο Ελλάδος στην Αραδίππου έπεσε στο δρόμο, αλλά απομακρύνθηκε από μέλη της Αστυνομίας και συνεργεία του Δήμου Αραδίππου.

Στην περιοχή Λευκάρων αυτή την ώρα επικρατεί πυκνή ομίχλη και η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου παρά τις έντονες βροχοπτώσεις, τις καταιγίδες και τους ισχυρούς ανέμους, δεν αναφέρθηκαν στην Αστυνομία οποιαδήποτε προβλήματα στο οδικό δίκτυο ή ζημιές σε υποστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου