Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020

Στην Ελλάδα ο ναυτικός που τραυματίστηκε από τους πειρατές στο ΚαμερούνΕμφανώς καταβεβλημένος και ταλαιπωρημένος από την περιπέτεια που πέρασε, η οποία ευτυχώς είχε αίσιο τέλος, ο Δημήτρης Δημόγλου, ο νεαρός ναυτικός που τραυματίστηκε στην πειρατική επίθεση της 31ης Δεκεμβρίου, επέστρεψε στην Ελλάδα.

«Καλά είμαι. Ευχαριστώ την εταιρεία μου και θέλω να γυρίσω πίσω στην οικογένειά μου». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα ναυτικού που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους πειρατές κατα τη διάρκεια της ένοπλης επίθεσης στο το ελληνικό δεξαμενόπλοιο «HAPPYLADY» που είχε ως αποτέλεσμανα απαχθούν οκτώ ναυτικοί, ανάμεσά τους και πέντε Έλληνες.Εμφανώς καταβεβλημένος και ταλαιπωρημένος από την περιπέτεια που πέρασε, η οποία ευτυχώς είχε αίσιο τέλος, ο Δημήτρης Δημόγλου, ο νεαρός ναυτικός που τραυματίστηκε στην πειρατική επίθεση της 31ης Δεκεμβρίου, επέστρεψε στην Ελλάδα.

«Καλά είμαι. Ευχαριστώ την εταιρεία μου και θέλω να γυρίσω πίσω στην οικογένειά μου». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα ναυτικού που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους πειρατές κατα τη διάρκεια της ένοπλης επίθεσης στο το ελληνικό δεξαμενόπλοιο «HAPPYLADY» που είχε ως αποτέλεσμανα απαχθούν οκτώ ναυτικοί, ανάμεσά τους και πέντε Έλληνες.Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της επίθεσης ο Δημήτρης Δημόγλου τραυματίστηκε στο πόδι απόεξοστρακισμό σφαίρας με αποτέλεσμα να κριθεί σκόπιμο να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο του Καμερούν.

Το μεσημέρι της Τρίτης έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με πτήση από την Κωνσταντινούπολη ωστόσο κρίνεται σκόπιμη η νοσηλεία του και γιαυτό τον λόγο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και διακομίστηκε σε νοσοκομείοτων Αθηνών.

Την ίδια ώρα αγνοείται η τύχη των οχτώ απαχθέντων αφού μέχρικαι σήμερα οι νιγηριανοί πειρατέςφέρονται να μην έχουν επικοινωνήσει με τις οικογένειες των ομήρων και η τύχη τους αγνοείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου