Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020

Κατερίνη: Σοκολατένιο ελάφι για ρεκόρ ΓκίνεςΤο μεγαλύτερο σοκολατένιο ελάφι του κόσμου κατασκεύασαν ο δήμος Κατερίνης σε συνεργασία με κατασκευαστική εταιρεία. Το εκπληκτικό γλυπτό έχει ύψος 4 μέτρα και 10 εκατοστά.

Η πόλη της Κατερίνης είναι εν αναμονή της απόφασης της επιτροπής των ρεκόρ Γκίνες, προκειμένου να δουν αν τελικά θα γίνουν κάτοχοι του ρεκόρ κατακτώντας το ανάλογο βραβείο.


Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Κατερίνης σε συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρεία ProkArts παρουσίασαν ανάμεσα στον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης το μεγαλύτερο σοκολατένιο ελάφι του κόσμου ύψους 4 μέτρων και 10 εκατοστών.

Το εκπληκτικό αυτό γλυπτό – γιατί για τέτοιο πρόκειται- σχεδίασε και κατασκεύασε ο γνωστός δημιουργός πολύμορφων κατασκευών Βασίλης Μιχαηλίδης που τιμήθηκε πολλές φορές για τις πραγματικά εντυπωσιακές του δημιουργίες τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό. Μεταξύ των άλλων, δικά του έργα είναι το Πάρκο των Δεινοσαύρων του Ωραιοκάστρου, το Μουσείο ανθρωπίνου σώματος, το Αρχαιοελληνικό αγρόκτημα της Οδύσσειας στην Κεφαλλονιά, το Natura Dino Park της Ρουμανίας, ενώ επίσης έργα του διακοσμούν το Magic Park, την Waterland, αλλά και κατά την περίοδο των εορτών το Χριστουγεννιάτικο χωριό των Τρικάλων, της Δράμας, του δήμου Παύλου Μελά κ.α.

 makthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου