Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020

Έγκυος πυροβόλησε τον 17 μηνών γιο της και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Κολοράντο όταν η 24χρονη έγκυος Tristen Watson πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε τον μόλις 17 μηνών γιο της Christopher και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό της και αυτοκτόνησε.
Τα πτώματά τους ανασύρθηκαν την περασμένη Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της έρευνας που είχε ξεκινήσει η Αστυνομία. Η αυτοψία έδειξε ότι το αγοράκι έφερε πληγή από σφαίρα στο κεφάλι, όπως και η μητέρα που αυτοκτόνησε. Η Tristen ήταν έγκυος σε κορίτσι και θα γεννούσε τον Ιούνιο.

Ο άντρας Derrick Watson, συντετριμμένος, δημοσίευσε στο Facebook μια χαμογελαστή φωτογραφία των τριών τους και έγραψε το ακόλουθο μήνυμα:

«Προσπαθώ να βρω τις κατάλληλες λέξεις αλλά δεν υπάρχουν λέξεις που να περιγράφουν τον πόνο που βιώνει η οικογένειά μου αυτή τη στιγμή. Τρεις ζωές... Αν παλεύεις ή ξέρεις κάποιον που παλεύει, πλησίασέ τον. Αν δεν μπορεί να βρει ο ίδιος βοήθεια, κάντο εσύ γι΄ αυτόν. Ποτέ δεν πρέπει να τελειώνει έτσι. Το βάρος που μεταφέρεται στους άλλους είναι πολύ μεγαλύτερο από το φορτίο που αντιμετωπίζεις ο ίδιος» έγραψε.

Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου