Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

39 τόνοι πλαστικού στις ελληνικές θάλασσες κάθε μέραΗ κυβέρνηση έχει θέσει ως προτεραιότητα τη μάχη κατά της πλαστικής ρύπανσης, επισήμανε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο υπουργείο σήμερα για την κυκλική οικονομία και την πλαστική ρύπανση.

Γερμανία: Θανατηφόρα λουκάνικα Φρανκφούρτης
Ευρύτερες διαστάσεις φαίνεται να λαμβάνει το διατροφικό σκάνδαλο με προϊόντα της αλλαντοποιίας Wilke που, σύμφωνα με τους ειδικούς, προκάλεσαν τον θάνατο τριών ανθρώπων και δεκάδες κρούσματα λιστερίωσης.


Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία βρίσκεται στις ΟινούσσεςΟι κάτοικοι των Οινουσσών χρειάστηκαν περισσότερες από 55 ημέρες για να ζωγραφίσουν μία τεράστια ελληνική σημαία, που έχει έκταση 1,5 στρέμμα, σε βουνό του νησιού.

15.000 παιδιά κάτω των 5 ετών πεθαίνουν καθημερινά σε όλο τον κόσμο

Περισσότερα από 15.000 παιδιά κάτω των 5 ετών πεθαίνουν κάθε ημέρα σε όλο τον κόσμο, με τεράστιες διαφορές να παρατηρούνται μεταξύ των χωρών και των περιοχών, σύμφωνα με μεγάλη έρευνα που δημοσιεύθηκε χθες Τετάρτη.

Απεργία την Παρασκευή στα λιμάνια Λεμεσού - Λάρνακας

Μονόδρομος τα απεργιακά μέτρα για λιμενεργάτες και σημειωτές, στα λιμάνι Λεμεσού - Λάρνακας, δηλώνουν οι συντεχνίες τους, ανακοινώνοντας 24ωρη στάση εργασίας για αύριο Παρασκευή και αποχή από κάθε υπερωριακή απασχόληση από σήμερα, λόγω μη υπογραφής της Συλλογικής Σύμβασης από την εργοδοτική πλευρά.

Ρεκόρ στις εξαγωγές γερμανικών όπλων στην ΤουρκίαΟι εξαγωγές όπλων και άλλου στρατιωτικού υλικού της Γερμανίας στην Τουρκία τους πρώτους οκτώ μήνες του 2019 είχαν αξία 250 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με δεδομένα τα οποία περιήλθαν σε γνώση του Γερμανικού Πρακτορείου,

«Πανικός» στα εγκαίνια του Τερκενλή στο Σίδνεϊ!Κοσμοσυρροή επικράτησε στο Earlwood του Σίδνεϊ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με το ζαχαροπλαστείο του Τερκενλή (πιο γνωστό ως «The Daily Greek») να ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί το κοινό.

Νέα Υόρκη: Ζητούνται σερβιτόροι στο MANHASSET του Long Island

Ζητούνται ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ/ΕΣ, πεπειραμένοι/ες για πλήρη απασχόληση στο Herb and Olive Marketa στο MANHASSET του Long Island. Tηλ. (516) 375-4428, ζητήστε τον Γιώργο. 114535/17110/11-8