Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Τούρκος ποδοσφαιριστής της Σενκτ Πάουλι στηρίζει την εισβολή στη ΣυρίαΣφοδρή κριτική δέχεται ο Τούρκος ποδοσφαιριστής Enver Cenk Şahin μετά από μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram, όπου επικροτεί την τουρκική εισβολή στη Συρία.

Τέσσερις μεγάλοι ευεργέτες που έδωσαν τα πάντα στην Ελλάδα

Μεγαλούργησαν αλλά ποτέ δεν ξέχασαν την πατρίδα. Ήταν οι πλούσιοι Έλληνες που προσέφεραν μέρος ή και ολόκληρη την περιουσία τους για κοινωφελείς σκοπούς, για ίδρυση σχολείων, νοσοκομείων, γηροκομείων, για τις σπουδές των παιδιών των Ελλήνων.

Νέα Υόρκη: To 16o ετήσιο «Victory Foodservice Food Show» στις 16 ΟκτωβρίουTo 16o ετήσιο «Victory Foodservice Food Show» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στο Westchester County Center, από τις 12 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Τα 10 επαγγέλματα στην Ελλάδα που θα έχουν ζήτηση ως το 2030Καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας εκτιμάται ότι θα εξασφαλίζει στο άμεσο μέλλον η επιλογή σπουδών που είναι προσανατολισμένες στις θετικές επιστήμες και στην τεχνολογία (Science, Technology, Engineering, Mathematics – STEM).

Σε συναγερμό η Ιαπωνία για τον τυφώνα ΧαγκίμπιςΟι Αρχές στην Ιαπωνία έδωσαν οδηγία σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, καθώς εκφράζονται φόβοι για πλημμύρες εν αναμονή του τυφώνα Χαγκίμπις, που απειλεί να πλήξει σήμερα τη χώρα με τις σφοδρότερες βροχοπτώσεις και τους ισχυρότερους ανέμους των τελευταίων 60 ετών.

Σε λειτουργία το πρώτο αποτεφρωτήριο της ΕλλάδαςΑπό τις 30 Σεπτεμβρίου έχουν ξεκινήσει οι αποτεφρώσεις σορών στην Ελλάδα, όπως ενημέρωσε κατά την επίσημη παρουσίαση το μέλος του ΔΣ του Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αποτέφρωσης, Αντώνης Αλακιώτης,

Προσοχή! Ανάκληση επικίνδυνου γάλακτος στη ΓερμανίαΑυτές οι μάρκες γαλακτος 1,5% με τις ημερομηνίες συσκευασίας είναι ακατάλληλες και θα πρέπει να επιστραφούν στο σούπερ μάρκετ που αγοράστηκαν:

Ζητείται δάσκαλος για το Ελληνικό Σχολείο του Bodelshausen

Αναζητούμε επειγόντως εκπαιδευτικό, δάσκαλο ή δασκάλα για το Ελληνικό μας Σχολείο στο Bodelshausen.
Όποιος γνωρίζει κάποιον που ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο του σχολείου κ. Μπάμπη Κυβράνογλου στο τηλ. 015203515895.
Είναι σημαντικό να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τα ελληνικά μας σχολεία !