Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Τέλος οι πλαστικές σακούλες στη ΓερμανίαΤο υπουργείο Περιβάλλοντος της Γερμανίας κατέθεσε νομοσχέδιο για την οριστική απαγόρευση της πλαστικής σακούλας. Η απόφαση εγείρει ερωτήματα για το αν πρόκειται για μία ουσιαστική ή απλώς συμβολική κίνηση.

Δεκαεξάχρονος κατέβασε την τουρκική σημαία στα ΚατεχόμεναΤην τουρκική σημαία στο δημοτικό σχολείο της κατεχόμενης Λύσης Αμμοχώστου κατέβασε ένας 16χρονος Ελληνοκύπριος.

Κάμερες-ραντάρ θορύβου μετα τη Βρετανία και στο ΠαρίσιΠροηγήθηκε η πρόθεση των Βρετανών να τοποθετήσουν ακουστικές κάμερες με στόχο να μοιράζουν κλήσεις σε οδηγούες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών που έχουν τοποθετήσει στα οχήματά τους εξατμίσεις οι οποίες εκπέμπουν θόρυβο πάνω από το νόμιμο όριο.

Μάντσεστερ: Πατέρας πέταξε τον ενός έτους γιο του από γέφυρα

Είναι φορές που η λογική δεν μπορεί να ερμηνεύσει τις πράξεις... Πατέρας στο Μάντσεστερ της Βρετανίας πέταξε από γέφυρα τον μόλις ενός έτους γιο του, μετά από καυγά που είχε με την έγκυο σύντροφό του.

Έλληνας αστρονόμος βρήκε νερό σε εξωπλανήτη!

Την ύπαρξη υδρατμών στην ατμόσφαιρα ενός εξωπλανήτη, ο οποίος βρίσκεται στη δυνητικά φιλόξενη για ζωή ζώνη του άστρου του, του ψυχρού ερυθρού νάνου Κ2-18, σε απόσταση 110 ετών φωτός από τη Γη, στον αστερισμό του Λέοντα, ανακάλυψαν για πρώτη φορά επιστήμονες με επικεφαλής έναν Έλληνα αστρονόμο στη Βρετανία, τον δρα Άγγελο Τσιάρα.

Βερολίνο: Εκδήλωση μνήμης για την γενοκτονία των Ελλήνων Ορθοδόξων


Στο Κοιμητήριο Ευαγγελικών „Ev. Luisenkirchhof III“ του Βερολίνου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου οικουμενικό μνημόσυνο υπέρ των θυμάτων της γενοκτονίας των Ελλήνων Ορθοδόξων στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.