Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Μάντσεστερ: Πλήρωσε 61.500 ευρώ για μια...μπύρα !Στο Μάντσεστερ πωλείται μάλλον η πιο ακριβή μπίρα στον κόσμο, καθώς ένας δημοσιογράφος από την Αυστραλία πλήρωσε 55.000 στερλίνες, δηλαδή 61.429 ευρώ η 100.000 δολάρια Αυστραλία; και μάλιστα χωρίς να το καταλάβει.

Σεμινάρια Ελληνικής Ιστορίας για ενήλικες και παιδιά στη ΒασιλείαΤο Ελληνικό Σχολείο Βασιλείας σε συνεργασία με την ομάδα "Αργώ" και το Antikenmuseum Βασιλείας ξεκινάει για τη νέα σχολική χρονιά μια σειρά σεμιναρίων ιστορίας για ενήλικες και παιδιά από 5 ετών.

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση προς τιμήν της Πρέσβεως της Ελλάδας στα Τίρανα

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση προς τιμήν της Πρέσβεως της Ελλάδας στα Τίρανα, κας Ελένης Σουρανή, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της θητείας της, διοργάνωσε το Γενικό Συμβούλιο της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ, το Σάββατο 31 Αυγούστου, στα γραφεία της στους Αγίους Σαράντα.
Συμμετείχαν στελέχη και μέλη από όλα τα παραρτήματα καθώς ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ κ. Β. Ντούλες.

British Airways: Ετοιμάζεται για μαζική απεργία των πιλότων στη ΒρετανίαΑντιμέτωπη με τη χειρότερη απεργία στην ιστορία της ενδέχεται να βρεθεί η British Airways, μετά την άρνησή της να συνομιλήσει εκ νέου με το συνδικάτο Balpa.

ΗΠΑ: Και δεύτερος θάνατος από τη νόσο που αποδίδεται στο ηλεκτρονικό τσιγάροΚαι δεύτερος θάνατος καταγράφηκε στις ΗΠΑ από σοβαρή πνευμονική νόσο, που αποδίδεται στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες υγείας της πολιτείας του Ορεγκον, μεταδίδει το BBC.

Γερμανία: Αυξάνονται οι κίνδυνοι ύφεσης – Επιχειρηματική αβεβαιότηταΗ ασθενέστερη ζήτηση από το εξωτερικό είχε ως αποτέλεσμα να καταγραφεί μεγαλύτερη της αναμενόμενης μείωση στις γερμανικές βιομηχανικές παραγγελίες τον Ιούλιο, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι εταιρίες μεταποίησης θα μπορούσαν να οδηγήσουν τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικονομία σε ύφεση το τρίτο τρίμηνο.

Αύξηση 7,2% για τις ελληνικές εξαγωγές τον ΙούλιοΣε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης επέστρεψαν οι ελληνικές εξαγωγές τον Ιούλιο του 2019 καταγράφοντας αύξηση 7,2%.

Στον αντίποδα, σύμφωνα με την ανάλυση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, προβληματισμό προκαλεί η άνοδος των εισαγωγών και η διεύρυνση του εμπορικού ελλείμματος κατά την ίδια περίοδο.

Συνάντηση του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Α. Διαματάρη με τον Μητροπολίτη Ζάμπιας

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού, Α. Διαματάρης, συναντήθηκε την, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννη.