Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Ο γερμανικός Τύπος για το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογώνΟι εκλογές στην Ελλάδα και η επικείμενη αλλαγή κυβέρνησης καλύπτονται εκτενώς από τα γερμανικά ΜΜΕ, τα οποία παρακολούθησαν στενά την εξέλιξη της προεκλογικής εκστρατείας και του αποψινού αποτελέσματος και επιχειρούν με σχόλια και αναλύσεις να διατυπώσουν εκτιμήσεις για την «επόμενη μέρα».

Η Deutsche Bank θα περικόψει 18.000 θέσεις εργασίαςΗ Deutsche Bank σχεδιάζει την περικοπή 18.000 θέσεων εργασίας στο πλαίσιο μιας σαρωτικής αναδιάρθρωσης 7,4 δισεκατομμυρίων ευρώ σχεδιασμένη με στόχο την ανάκαμψη της κορυφαίας γερμανικής τράπεζας.

Δωρεάν θα μπορούν πια να φωτογραφίζουν τα αρχαία της Αιγύπτου οι τουρίστεςΔωρεάν θα μπορούν οι τουρίστες και επισκέπτες αρχαιολογικών χώρων στην Αίγυπτο να απαθανατίζουν με τα κινητά τους τηλέφωνα τόπους ενδιαφέροντος και εκθέματα από 1η Αυγούστου.

Κύπρος: Σύλληψη 41χρόνου για παιδική πορνογραφίαΣτη σύλληψη 41χρονου προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής και διανομής υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Η Νεραιδοαμαζονα η Μυρτιά...Ένα βιβλίο για την Μυρτώ

Η Ιδέα του να γίνει ένα βιβλίο για τη Μυρτώ, την είχε ο Πρόεδρος του Γ. Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ. ΚΑΛΑΜΆΤΑ. ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ. 


Μου προτάθηκε από την Διευθύντρια Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού ΜΟΣΧΑΣ
κ Θεοδώρα Γιαννίτση. 
Να γράψω μια ιστορία που θα βοηθήσει το κορίτσι στον αγώνα της.