Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Κύμα καύσωνα στη Δυτική και Κεντρική ΕυρώπηΠρωτοφανής από το 1947 καύσωνας έπληττε από τη Δευτέρα την Ευρώπη, με θερμοκρασίες που μπορεί και να ξεπερνούσαν τους 40 βαθμούς Κελσίου (104 Φαρενάιτ) κατά την διάρκεια της εβδομάδας, φθάνοντας σε νέα ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών.

Πέντε ελληνικές παραλίες στις 40 καλύτερες της ΕυρώπηςΣτη λίστα με τις 40 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης, οι ταξιδιωτικοί συντάκτες της βρετανικής εφημερίδας Guardian ψήφισαν και πέντε ελληνικές παραλίες.

Ο Έλληνας επικεφαλής της Διαστημικής Υπηρεσίας ΑυστραλίαςΟ Έλληνας ακαδημαϊκός Ανδρέας Κορωνιός αποτελεί ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα ενός ανθρώπου, που ξεκίνησε από το μηδέν και χάρις στην εργατικότητα, την αφοσίωση, την συνέπεια και την πίστη στις δυνατότητές του, κατάφερε να ξεχωρίσει.

Ο Ελληνισμός του Βερολίνου αποχαιρετάει τον πρόξενο του Βερολίνου, κ. Φώτη ΦιλένταΗ αποχαιρετιστήρια εκδήλωση έγινε στη Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου, μετά από πρόσκληση του προέδρου της κ. Παναγιώτη Ματλή.

Συναυλία Γιώργου Νταλάρα στο Αμφιθέατρο Λίμνης Τιράνων

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συναυλία του διάσημου Έλληνα ερμηνευτή Γ.Νταλάρα, με την ορχήστρα του, για πρώτη φορά στα Τίρανα.
Η συναυλία που διοργανώνεται με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Αλβανία και του Δήμου Τιράνων, θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Τιράνων, στις 26 Ιουνίου 2019, στις 21.00 το βράδυ, ενώ η είσοδος για το κοινό που θα έχει προμηθευτεί εισιτήριο, θα ξεκινήσει στις 20.00.