Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Η Κομισιόν ζητάει αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗΤο «καμπανάκι» της Κομισιόν για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, ήχησαν δυνατά μετά τη δημοσιοποίηση της 3ης έκθεσης ενισχυμένης μεταμνημονιακής εποπτείας και πέραν των επισημάνσεων για τα πρωτογενή πλεονάσματα και το κόστος του πακέτου των παροχών που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, ειδική αναφορά γίνεται, μεταξύ άλλων, και στη ΔΕΗ.

Παναγία των Παρισίων: Φόβος για μόλυνση από μόλυβδο σε παιδιά και εγκύουςΤα παιδιά και οι έγκυες που ζουν κοντά στην κατεστραμμένη από τη φωτιά Παναγία των Παρισίων κλήθηκαν να υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις, καθώς υπάρχει ο φόβος μόλυνσης εξαιτίας του μόλυβδου.

Αυτοκτονία και όχι νόμιμη ευθανασία ο θάνατος της 17χρονης από την ΟλλανδίαΣε αυτοκτονία και όχι σε νόμιμη ευθανασία οφείλεται ο θάνατος της 17χρονης από την πόλη Άρνεμ της Ολλανδίας, που έδωσε τέλος στη ζωή της, μετά από μεγάλη μάχη με τον πόνο και την κατάθλιψη.

Κλείνει μετά από 45 χρόνια το εργοστάσιο που παράγει το «Γάλα Βλάχας»Σε παύση της λειτουργίας του εργοστασίου στο Πλατύ Ημαθίας, όπου παράγεται το Γάλα Βλάχας Εβαπορέ προχωρά η ΔΕΛΤΑ. Όπως τονίζει σε ανακοίνωση της η μονάδα, που λειτουργεί εδώ και 45 χρόνια, «εμφανίζει μεγάλες ανάγκες κτιριακού και μηχανολογικού εκσυγχρονισμού.

Γιορτή Παγκρήτιου Συλλόγου Δανίας- 78η Επέτειος από την Μάχη της ΚρήτηςΜε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η γιορτή του Παγκρήτιου Συλλόγου Δανίας για τον εορτασμό της 78ης επετείου από την Μάχη της Κρήτης. Το Σάββατο, 25 Μαίου 2019, o Παγκρήτιος Σύλλογος Δανίας τίμησε την επέτειο αυτή με γνήσια κρητική μουσική, πλούσιο φαγητό και ασταμάτητο χορό!

Η συγγραφέας της Διασποράς και δημοσιογράφος Ιουστίνη Φραγκούλη – Αργύρη στην εκπομπή «Ένας Κόσμος Ελλάδα»Την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα, η εκπομπή του ΘΕΜΑ FM 104.6 «Ένας κόσμος Ελλάδα» με την Λίτσα Πισκερά, φιλοξενεί την ομογενή συγγραφέα και δημοσιογράφο Ιουστίνη Φραγκούλη – Αργύρη.