Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Οι πόλεις με τα καλύτερα εστιατόρια στην ΕυρώπηΟι εξορμήσεις στις ευρωπαϊκές πόλεις μπορούν να χαρακτηριστούν από το πού θα επιλέξει κανείς να φάει. Είτε θέλετε να φάτε σαν τους ντόπιους είτε να δοκιμάσετε ένα πρωτότυπο πιάτο, ένα αξιομνημόνευτο γεύμα είναι must κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Στη Σουηδία το πρώτο ασθενοφόρο ψυχικής υγείας στον κόσμοΠάνω από 1.500 αυτοκτονίες και 15.000 απόπειρες αυτοκτονίας καταγράφονται ετησίως στη Σουηδία. Για να αντιμετωπιστεί αυτό το οδυνηρό φαινόμενο, οι υπηρεσίες πρόνοιας της Στοκχόλμης δημιούργησαν την Ομάδα Ψυχιατρικής Παρέμβασης Έκτακτης Ανάγκης (Psychiatric Emergency Response Team) – ένα ασθενοφόρο αφιερωμένο μόνο στην περίθαλψη περιστατικών ψυχικής υγείας.

Το νερό… νεράκι έχουν πει στην ΑυστραλίαΜέτρα περιορισμού της κατανάλωσης νερού ανακοίνωσε το Σίδνεϊ για να αντιμετωπιστεί η μεγάλη λειψυδρία που ταλαιπωρεί την Αυστραλία.

Aυξήθηκαν οι άνεργοι στη ΓερμανίαΕπιπτώσεις στην αγορά εργασίες έχει η επιβράδυνση στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικονομία, καθώς τα στατιστικά στοιχεία για το Μάιο, δείχνουν ότι αυξήθηκε ο αριθμός των ανέργων στη Γερμανία για πρώτη φορά εδώ και σχεδόν δύο χρόνια.

Πατέρας...έκανε ηλεκτροσόκ στα παιδιά τουΔιαστάσεις έχει πάρει η κακοποίηση παιδιών στην Ιαπωνία, μετά και την τελευταία αποκάλυψη, ότι ένας Ιάπωνας συνελήφθη διότι χρησιμοποιούσε όπλο που προκαλεί ηλεκτροσόκ για να επιβάλλει πειθαρχία στα τρία του παιδιά, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.