Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Νέο Δ.Σ. στη Θεσσαλική Νεολαία ΕυρώπηςΜετά την διεξαγωγή των εκλογών, που έλαβαν χώρα κατά την Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης «ΒΑΣ. ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019, στην Ελληνική Κοινότητα της Φρανκφούρτης, συγκροτήθηκε και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Θεσσαλικής Νεολαίας Ευρώπης, το οποίο αποτελείται από τα εξής μέλη:

Γερμανία: 33χρονη το πρωί εργαζόμενη στα τρένα...το βράδυ «ροζ» βίντεο

Η 33χρονη Τερέζα που εργαζόταν στους γερμανικούς σιδηροδρόμους ξεκινούσε τη δεύτερη ζωή της κατά τη διάρκεια της νύχτας καθώς γύριζε «ροζ» βίντεο μόλις οι συρμοί ακινητοποιούνταν.

Λουξεμβούργο: Έκτακτη Ενημέρωση - Ευρωεκλογές 2019

Οι Έλληνες εκλογείς που εγράφησαν στους εκλογικούς καταλόγους Λουξεμβούργου θα ψηφίσουν αύριο 25η Μαΐου, ημέρα Σάββατο από ώρα 07:00 μέχρι 19:00 στο κτήριο της Ελληνικής Πρεσβείας Λουξεμβούργου (27 rue Marie-Adelaide L-2128 Luxembourg).


Μπορείτε να ενημερωθείτε για τον κατάλογο των συνδυασμών και των υποψηφίων εδώ.

Ο "διαμαντένιος" δεκάλογος εκλογικής προτίμησηςΟ "διαμαντένιος" δεκάλογος εκλογικής προτίμησης


Προτίμηση σε άτομα που είναι ικανά, εμπνέουν εμπιστοσύνη και έχουν όρεξη και λιγότερο σε άτομα που είναι πολιτικά στρατιωτάκια και ακολουθούν απλά στρατηγική της παράταξης που ανήκουν.

Άμστερνταμ : Καλοκαιρινή συναυλία με το διεθνούς φήμης συγκρότημα KOMPANÍAΑγαπητοί φίλοι και μέλη της Ελληνικής Κοινότητας,
Με αφορμή τα 45 χρόνια λειτουργίας της Ελληνικής Κοινότητας του Άμστερνταμδιοργανώνουμε μια καλοκαιρινή συναυλία με το διεθνούς φήμης συγκρότημα KOMPANÍA σε μια από τις πιο ιστορικές τοποθεσίες στο κέντρο του Άμστερνταμ.

Ο Μήτρογλου πανηγύρισε υψώνοντας την ελληνική σημαία μέσα στην ΤουρκίαΟ Κώστας Μήτρογλου αναδείχτηκε πρωταθλητής Τουρκίας μετά τη νίκη της Γαλατάσαραϊ και πανηγύρισε με την ελληνική σημαία μέσα στο γήπεδο.

Βανδάλισαν τα πρώτα βαγόνια του Μετρό Θεσσαλονίκης
Άγνωστοι γέμισαν με συνθήματα και γκράφιτι τα βαγόνια του Μετρό Θεσσαλονίκης, τα οποία αφίχθησαν πριν λίγες ημέρες στο Αμαξοστάσιο της Πυλαίας.