Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Τελετή κατάθεσης στεφάνων στο Ελληνοαυστραλιανό Μνημείο Πεσόντων

Τελετή κατάθεσης στεφάνων στο Ελληνοαυστραλιανό Μνημείο Πεσόντων αύριο Πέμπτη 23 Μαίου για να τιμήσουμε την 78η επέτειο από την Μάχη της Κρήτης παρουσία του Υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ Αντιναυάρχου Ιωάννη Παξιβανάκη.

Βέλγιο:Ο Δαυίδ Κυριακίδης υποψήφιος στις Περιφερειακές ΕκλογέςO Δαυίδ Κυριακίδης, δημοτικός σύμβουλος στο Comines-Warneton του Βελγίου, βρίσκεται υποψήφιος στις επικείμενες Περιφερειακές Εκλογές, με τον συνδυασμό «Collectif citoyen». Ο κος Κυριακίδης παρουσιάζει τις θέσεις του και καλεί συμπολίτες και μη σε ψηφοφορία:

Μοιράζουν βιάγκρα σε χωριό της Γαλλίας για να αυξηθούν οι γεννήσεις


Ο δήμαρχος της μικρής κοινότητας Μοντερό στην κεντρική Γαλλία, Ζαν Ντεμπουζί, μοιράζει δωρεάν βιάγκρα στους λιγοστούς κατοίκους για να τους δώσει… κίνητρο να κάνουν παιδιά.

"Γιατί δεν πρέπει να δοθούν πολεμικές αποζημιώσεις από την Γερμανία"
Η κατάρα των αποζημιώσεων σε εκτενές άρθρο στην εφημερίδα Die Welt
του Βερολίνου, το οποίο ξεκινά με τη διαπίστωση ότι «η Ελλάδα, η Πολωνία και οι χώρες της Βαλτικής απαιτούν τεράστιες αποζημιώσεις από τη Γερμανία.

Οι Τούρκοι ζητούν αποζημίωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων!Με αφορμή δηλώσεις Ελλήνων πολιτικών αναφορικά με τη Γενοκτονία των Ποντίων, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε μια εξαιρετικά προκλητική ανακοίνωση, η οποία κάνει λόγο για διαστρέβλωση των ιστορικών γεγονότων.