Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Ο εντυπωσιακός γάμος του Mark και της Ιουλιας στη Ζάμπια !Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Mark Taylor από την Ζάμπια και η εντυπωσιακή αγαπημένη Ιουλία -Τζουλια Καβαλέρος με καταγωγή απ την Ιμβρο στο Livingstone με θέα από τους καταρράκτες Victoria σ' ένα απλά μαγευτικό τοπίο.

2ο Συναπάντημα Ελληνικών Συλλόγων Waiblingen
Το ποδήλατο «κατακτά» τη ΒουδαπέστηΠιο φιλική προς τα ποδήλατα επιχειρεί να γίνει τελευταία χρόνια η πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, Βουδαπέστη, χάρη σε έναν στόλο κοινόχρηστων ποδηλάτων και με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Πανικό στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης προκάλεσε ένα droneΔιακοπή της κυκλοφορίας για τρία τέταρτα της ώρας πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, ενός από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, λόγω ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους (drone), οδηγώντας στην ακύρωση περίπου 70 πτήσεων, σύμφωνα με όσα ανέφερε εκπρόσωπος του αεροδρομίου.

Έντεκα ελληνικές ανακαλύψεις που άλλαξαν τον κόσμοΗ Ελλάδα είναι γνωστή σε όλον τον κόσμο για τη μακρά της ιστορία, με τον ιστότοπο Interesting Engineering να στέκεται σε έντεκα ελληνικές εφευρέσεις και ανακαλύψεις που άλλαξαν τον κόσμο και χρησιμοποιούνται ακόμη και σήμερα.

"Ελ. Βενιζέλος" - Τρίτο στον κόσμο το αεροδρόμιο της Αθήνας !Στα πρώτα τρία αεροδρόμια της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται το αεροδρόμιο της Αθήνας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ετήσιου AirHelp Score, το οποίο αξιολογεί παγκόσμιες αεροπορικές εταιρείες και αεροδρόμια.

Η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του Ελληνοαυστραλιανού ΕπιμελητηρίουΗ Τζωρτζίνα Πούλος είναι τα τελευταία χρόνια ανώτατο στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρείες, με ειδικότητα στο ανθρώπινο δυναμικό (HR) και μεγάλη εμπειρία τόσο σε διεθνείς όσο και σε εγχώριες αγορές, σε διάφορες βιομηχανίες. Η εμπειρία της είναι στην οργανωτική ανάπτυξη, την κατάρτιση, την ηγεσία, την οικοδόμηση πολιτισμού και τη διαχείριση αλλαγών.